Beslenme Modu[ANKET]

Modun yapımına devam edilmelimi?

• Evet

Kullanılan: 13 92.9%
  • Bence gereksiz bir mod olur

Kullanılan: 1 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    14

CruWiT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Ben oyundaki beslenme mekaniğini değiştiren bir mod yapıyorum. Şimdi bu yapım aşamasındaki modu anlatacağım. Bu modu daha çok minecraftı survival ağırlıklı oynamak isteyenler için tasarladım. Bu mod aslında hunger overhaul modunun biraz gelişmişi gibi diyebilirim. Oyuna açlığın yanı sıra protein, yağ, karbonhidrat, vitamin, mineral gibi özellikler ekleyecek. Yani örnek vermek gerekirse patatesin karbonhidrat oranı fazlayken etin karbonhidratı az olup proteini fazla olacak. böylece oyuncuya tek çeşit yemek yemek yetmeyecek sağlıklı olması için dengeli beslenmesi gerekecek besin değerlerinden bazıları düşük olduğu zaman bu oyuncuya yavaş koşma yavaş maden kazma gözlerin kararması gibi eksik olan besin değerine ve miktarına bağlı olarak değişik etkiler verecek. Tabi oyuna yeni besin kaynakları ve recipelerde eklenecek. Bulunduğunuz ortam ya da bioma göre bazı besin değerleriniz daha çabuk tükenecek. Mod ana hatlarıyla böyle anket sonuçlarına göre modun yapımına devam edeceğim

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
gereksiz ve saçma bir mod. bu fen dersi mi lan?
"lan" kelimesini kullanarak ne yapacağini zannediyorsun nazikçe beğenmiyorum de biraz insan olmayi öğren salla forum kurallari sen çevrende böyle terbiyesizlikler yaparsan yakinda fena dayak yiyeceksin. Fen dersi moduda var kardeşim insanlar istediği modu yapabilir ama sen bu modlari kibar bi şekilde eleştirmem gerekir sonrada gelip forumdaki arkadaşimiza @Iskefiyeli01 karşi odunca egonu yükselterek kendini en üst'e koyarmiş gibi davranirsan kimse seni sevmez. ailen dışında belki ailende sevmez :(

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Sen bu lafı söledin ve noldu şimdi
Sen bu şekilde laf atabileceğini sanıyorsan çok yanlış geldin
Ben ne dersen de ağzımı bozmayacağım sen laf attığını sanmaya devam et