Merhaba arkadaşlar. Ben oyundaki beslenme mekaniğini değiştiren bir mod yapıyorum. Şimdi bu yapım aşamasındaki modu anlatacağım. Bu modu daha çok minecraftı survival ağırlıklı oynamak isteyenler için tasarladım. Bu mod aslında hunger overhaul modunun biraz gelişmişi gibi diyebilirim. Oyuna açlığın yanı sıra protein, yağ, karbonhidrat, vitamin, mineral gibi özellikler ekleyecek. Yani örnek vermek gerekirse patatesin karbonhidrat oranı fazlayken etin karbonhidratı az olup proteini fazla olacak. böylece oyuncuya tek çeşit yemek yemek yetmeyecek sağlıklı olması için dengeli beslenmesi gerekecek besin değerlerinden bazıları düşük olduğu zaman bu oyuncuya yavaş koşma yavaş maden kazma gözlerin kararması gibi eksik olan besin değerine ve miktarına bağlı olarak değişik etkiler verecek. Tabi oyuna yeni besin kaynakları ve recipelerde eklenecek. Bulunduğunuz ortam ya da bioma göre bazı besin değerleriniz daha çabuk tükenecek. Mod ana hatlarıyla böyle anket sonuçlarına göre modun yapımına devam edeceğim