Hocam dediklerine hungeroverhaul modunun bir hayrani olarak katiliyorum ve mod yapimi konusunda destekliyorum. Hatta mod yapmaktan anlamasamda baska konularda yardimci olmak isterim fikir alisverisi vs. Forumda cok koklu sayilmam lakin bu konuyu gorunce cevap yazma ihtiyaci duydum. Bahsettigin 2-3 yemekle gecirme olayi bizzat tecrube ettigim olaylardanki oynayanlar bilir modun en kolay yemeklerinden biri fistik ezmeli recelli sandvic herhangi bir bary bash 1 tane 5x5 lik fistik tarlasi 3 tane 5x5 lik bugday tarlasi ve birde seker kamisi islem tamam bunlari bulmakta yetistirmekte kolaydir. Bir kere yaptinizmi 4 bar aclik doyurmasiyla zaten farkli bir yemek yapmak oyunda tamamen fanteziye donusuyor. Ihtiyac nedeniyle diger yemekleri yapmaya itmek gercekten keyifli olucaktir. Terrafirma craft her ne kadar bunu getirmis olsada ne yazikki recipe suan icin yetersiz soup eklenmis durumda ama sadece fiziksel olarak crafta acik degil halen daha bunun disinda sandvic ve salata var sadece. Gerci oyunun yapisina istinaden gayet uygun az cesit ama corba vs icin sabirsizlaniyorum acikcasi bu tarz kucuk detaylar oyuna renk katiyor. Minecrafti uzun suredir oynayanlar vanilla minecrafti bir sure sonra yeterli bulmaz bu bir gercek.Öncelikle konu hakkında görüşlerini paylaştığın için teşekkür ederim. Ben bu modu aslında zor şartlarda hayatta kalabilme mod paketleri için düşünüyordum, teknik bir mod paketine pekte uyacak bir mod değil. Ama mesela pam's Harvester in bissürü değişik yemek çeşidi var ama oyuncu aynı hunger barını dolduran farklı yemekler yapmayı gereksin buluyor haklı olarak. Yani bütün oyun boyunca 100 üzerinde değişik yemek türü olmasına rağmen tek bir yiyecek türüyle eğer hunger overhaul yüklüyse 2-3 çeşit yemekle oyunu oynayabilir ve onlarca değişik yemek recipesi hiçbir işe yaramaz. İşte ben bu modla bu durumu değiştirmek istiyorum oyuncunun alternatif yiyecek kaynaklarına yönelip oyundan aldıkları zevki arttırmak amacım. tabii ki bu mod bütün mod paketlerine veya oyunculara hitap etmiyor ama önemli olan böyle bir mod paketinin eksikliğini hisseden arkadaşların beklentilerini karşılamak.![]()