- En iyi cevaplar
- 0
iyi ben tek oynarımSpeysmen sen git yat uyu yada bir film aç izle ben Super Natural izlemeye gidiyorum bb sadece buraya bir göz atma için girdim![]()
iyi ben tek oynarımSpeysmen sen git yat uyu yada bir film aç izle ben Super Natural izlemeye gidiyorum bb sadece buraya bir göz atma için girdim![]()
sadece bir yetkili değil tüm yetkililer bunu söylüyor . Bizzat sordum. Farukyazıcı benim minecraft dışı konu açmam sebebiyle konumu sildi. sonra onun modluğu alındı ?Zaten hep biz yalancı çıkıyoruz.Kardeşim Genel Sohbet bölümüne gelip onun altındaki yazıyı okur musun ?
İstersen ben okuyayım :
Genel Sohbet/Kafe
Minecraft ile ilgili konularda sohbet edebileceğiniz ve tartışabileceğiniz genel sohbet bölümü/kafe.Bence emin olmadığınız her şey için konuşmayın.Çevrenizdeki kişileri azaltır.
Her yetkili insandır,hata yapabilir.
Lütfen konumu terk et. Biliyorum iyi bir şey yapıyorsun bizi bilgilendirerek uyarıyorsun fakat şu an bu konudaki hemen hemen herkes sana bölgesine girilen kurtların kızgın bakışını atıyor umarım farkındasındır.Yani fazla durup bizim canımızı sıkma eğlencemizi bozuyorsun.Zaten hep biz yalancı çıkıyoruz.Kardeşim Genel Sohbet bölümüne gelip onun altındaki yazıyı okur musun ?
İstersen ben okuyayım :
Genel Sohbet/Kafe
Minecraft ile ilgili konularda sohbet edebileceğiniz ve tartışabileceğiniz genel sohbet bölümü/kafe.Bence emin olmadığınız her şey için konuşmayın.Çevrenizdeki kişileri azaltır.
Her yetkili insandır,hata yapabilir.
özür dilerim fakat ben kanıtım olduğunu söylememe rağmen konuyu devam ettirdin bende konuştum nese özrümüzü diledik artık konu kapandı değil miBurada benim ne suçum var ? Benmi yazdım o yazıyı ? Kimin yetkisi alınırsa alınsın ben forum kurallarına göre hareket ederim.Rapor edildiniz.
aslında kimsede suç yokPardon beyler adam haklı ama ben hata yapmışım Konu dışı - Genel ksımına konu açmak yerine yanlışlıkla Genel - Sohbet kısmına konu açmışıım.
Bana göre hiç hoş değil Massive Mine grubundan olanlara oldum olası sinir oluyorum çünkü hepiniz bu tip davranışlar sergileyip insanların huzurunu kaçırıyorsunuz (Keyfini) Yaptığınız iş doğru yanlış demedik sadece insanları gıcık ediyorsunuz ve bu tip davranışlarda bulunan insanlar genelde toplumdan dışlanırlar bu genel olan bir şeydir.Bunu okuldaki inekler yapar bir de o yüzden dışlanırlar saten.Burada benim ne suçum var ? Benmi yazdım o yazıyı ? Kimin yetkisi alınırsa alınsın ben forum kurallarına göre hareket ederim.Rapor edildiniz.[DOUBLEPOST=1405820913,1405820864][/DOUBLEPOST]
Dinsizin hakkından imansız gelir derler,ne hoş![]()
ya konu kapansın artıkKonumdan defol git falan demek yerine bunları deseydin seninle daha iyi anlaşacaktık genç çekirge.![]()
Bak seni uyarıyorum benimle bu şekilde konuşma yoksa burada bir tartışma patlak verecek bu gün senin konuşma tarzında olan birisiyle tartıştım ve şu an çocuk Yasaklandı 1 ay kadar foruma gelemeyecek ben seni uyarayım konuşma tarzından kendini beğenmişin teki gibiymişsin gibi duruyorsun ayrıca ben sana konumdan defol git demedim sadece insanca ''Konumu Terk etmeni istiyorum.'' dedim benim demediğim sözleri demişim gibi gösterme çünkü alakası bile yok beni sinirlendirmezsen sevinirim.Konumdan defol git falan demek yerine bunları deseydin seninle daha iyi anlaşacaktık genç çekirge.![]()
Bu saatte senin gibi birisiyle tartışmayacağım seni göz ardı ediyorum boşuna mesaj atmazsan iyi edersin ayrıca yazım yanlışım da yoktu o mesajımda.Bak işte.Ben adama ne diyorum adam bana ne diyor.Hmm,bakalım :
Saat 5. Tamda böyle tartışma ortamı için bir zaman.
Şımarıklık ne kadar güzel bir şey değil mi ?
Adamın her yaptığı kendine hoş gözükür.
Şu anda aynı öylesin.
Lütfen bir daha genelleme yapma,''insanları'' deme.
Ve bence ilk bir Türkçe'ni düzelt.Sonra artistik olsun diye edebiyat yapmaya başlarsın.
Neyse kalan paramı beroyim sıfır bin liramı veriyorum havaleylebyarın gelir
Ben biliyorum bunun derdini aklına kesin Gökçeyi soktu ama merak etme zorii Gökçe kesin bu foruma geri gelicek çünkü o şimdi kesin rehabilitasyona devam ediyordur takma fazla kafana[DOUBLEPOST=1405809853,1405809811][/DOUBLEPOST]
Sıkıntı yokamaç muhabbet edip can sıkıntısı gidermek
![]()