Bestia Muhabbetleri - 1

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Gta Oynayak Gelin CosmicCraftta :) Neyse ben sonoyuncuda saklambaça dalcam :)

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ney?

Hep aynı kişiler konuşuyor çünkü bu bir Sohbet konusu ve bizde canımız sıkılmasın diye muhabbet ediyoruz Saten konunun adından da belli.
Silahlı hunger[DOUBLEPOST=1405820409,1405820331][/DOUBLEPOST]
Genel Sohbet / Kafe : Minecraft ile ilgili konularda sohbet edebileceğiniz ve tartışabileceğiniz genel sohbet bölümü/kafe.
hayır burada her türlü sohbet var hatta bunla bir tartışma çıkmıştı moderatorler arasında JusticeWhip doğruladı burası genel olarak konuşabiliceğimiz yer.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Genel Sohbet / Kafe : Minecraft ile ilgili konularda sohbet edebileceğiniz ve tartışabileceğiniz genel sohbet bölümü/kafe.
Genel derken hepsini kapsıyor ve bu konu minecraftla ilgili değil ayrıca senin amacın nedir?Bu konuyu arşive aldırtıp eğlencemizimi kesmek istiyorsun?Hoşunamı gidiyor?[DOUBLEPOST=1405820461,1405820413][/DOUBLEPOST]
Silahlı hunger[DOUBLEPOST=1405820409,1405820331][/DOUBLEPOST]
hayır burada her türlü sohbet var hatta bunla bir tartışma çıkmıştı moderatorler arasında JusticeWhip doğruladı burası genel olarak konuşabiliceğimiz yer.
Ben hayatımda hiç modlu MineCraft oynamadım oynamayıda istiyorum ama bu bende hayal gibi bir şey oldu :(

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Genel derken hepsini kapsıyor ve bu konu minecraftla ilgili değil ayrıca senin amacın nedir?Bu konuyu arşive aldırtıp eğlencemizimi kesmek istiyorsun?Hoşunamı gidiyor?[DOUBLEPOST=1405820461,1405820413][/DOUBLEPOST]
Ben hayatımda hiç modlu MineCraft oynamadım oynamayıda istiyorum ama bu bende hayal gibi bir şey oldu :(
modlu değil la server :D bi tane serverda silahlı hunger games var

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Speysmen sen git yat uyu yada bir film aç izle ben Super Natural izlemeye gidiyorum bb sadece buraya bir göz atma için girdim :lol: