- En iyi cevaplar
- 0
sohbet ediyoz olumBu kadar post kasıyosunuzda, biri arşive taşıyacak bütün postlar silinecek bilesiniz![]()
sohbet ediyoz olumBu kadar post kasıyosunuzda, biri arşive taşıyacak bütün postlar silinecek bilesiniz![]()
Malesef demenin sebebini hala çözebilmiş değilim, Bu post kasmaya girer ben bir şey demiyorum fakat arşive giderse konu postların silineceği konusunda uyarayım.Bi ara ben de gökçeyi kullanıyordum bana 50 beğeni verdi
Adam sohbet etmeyi seviyor sıhıntı mı vağ ?
Lafı çok fena yapıştırıyor[DOUBLEPOST=1405812652,1405812599][/DOUBLEPOST]
Uzun süredir karşılaşmadım. Burası sohbet bölümü istenildiği kadar sohbet edilebilir ve bunu engelleyen bir kural da yok malesef ...
yep.@Bestia sahurda galiba
giderlerse gitsinler gece gece eğleniyoruzMalesef demenin sebebini hala çözebilmiş değilim, Bu post kasmaya girer ben bir şey demiyorum fakat arşive giderse konu postların silineceği konusunda uyarayım.
Daha önce de böyle bir konu açıldı ve dünyanın postu kasıldı. ne oldu ? arşive bile gitmedi...Malesef demenin sebebini hala çözebilmiş değilim, Bu post kasmaya girer ben bir şey demiyorum fakat arşive giderse konu postların silineceği konusunda uyarayım.
Ya sizde anlama kıtlığımı var çözemedim, Gidebilirin neresini anlamıyorsun hala ısrarla?Daha önce de böyle bir konu açıldı ve dünyanın postu kasıldı. ne oldu ? arşive bile gitmedi...
Evet Ahmet Abi Yandik.Bu kadar post kasıyosunuzda, biri arşive taşıyacak bütün postlar silinecek bilesiniz![]()
Evet Ahmet Abi Yandik.![]()
Giderse Gitsin Ahmet Abi Umrumda değilÖyle görünüyo da yasaklanma gibi bir şey söz konusu değil konu yeri genel sohbet ancak post kastığı anlaşılırsa arşive gitme olasılığı yüksektir.
Wutt?? Beynim İle ******* Bune Laşu an beynimi zorluyorum yarına kadar konu sağlam kalır umarım .-.
Buyrun sizde zorlayın .-.
![]()
![]()
Çok fazla sekme açık o yüzden 1.yi anlatamıyorum ama 2. General Electric GEnx motorunun nesilleri ve performansları .3[DOUBLEPOST=1405814159,1405813975][/DOUBLEPOST]Arasıra ingilizce wikipedide vakit geçirin çok güzel oluyor .3Wutt?? Beynim İle ******* Bune La
![]()
ingilizcem yokÇok fazla sekme açık o yüzden 1.yi anlatamıyorum ama 2. General Electric GEnx motorunun nesilleri ve performansları .3[DOUBLEPOST=1405814159,1405813975][/DOUBLEPOST]Arasıra ingilizce wikipedide vakit geçirin çok güzel oluyor .3