Beyler acayip sinirliyim gelin sohbet edelim

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yav animenin Türkçe karşılığı çizgifilm zaten neyin tartışmasını yapıyorsunuz askjdhaskjfghaskjfhsakjfashfkagjs
Naruto izleyen otaku oluyor oğlum kafaı yiyeceğim çıldırıcam asdkhaskjfashfgjkasfhakgjs
Otakuluk kadar saçma bir şey yok zaten asdsagsagasgsagjkashgas Otaku ne oğlum kafayı mı sıyırdınız asdfasgajhgfjka

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yav animenin Türkçe karşılığı çizgifilm zaten neyin tartışmasını yapıyorsunuz askjdhaskjfghaskjfhsakjfashfkagjs
Naruto izleyen otaku oluyor oğlum kafaı yiyeceğim çıldırıcam asdkhaskjfashfgjkasfhakgjs
Otakuluk kadar saçma bir şey yok zaten asdsagsagasgsagjkashgas Otaku ne oğlum kafayı mı sıyırdınız asdfasgajhgfjka
Otaku sanırım animeye çizgi film diyince kızan ve anime izleyince kuul olduğunu sanan topluluk oluyor. Mesela geçen böyle bir resim gördüm ve animeyi bıraktığım için bir kez daha mutlu oldum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
+1 hocam, bende hep öyle demişimdir ama bazıları derler ki anime ve çizgi film arasında dağlar kadar fark var derler
(kamu spotu) 1 yıl civarı anime izleyenlerde, diğer hastalara nazaran sinir ve kalp hastalıkları görülme olasılığı çok daha fazladır! acilen animeyi bırakman gerek..
1 yıl çizgifilm izleyince de oluyor dediğine göre, o zaman dünya'daki çoğu çocukta olmalı.

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumdaki Topluluklar;
Anime sevenler;Bu arkadaşlarımız anime müziklerini seven anime izlemeye bayılan PP`lerini Anime resmi yapan tiplerdir.Eğer durum vahimleşirse kendilerini anime karekteri sanabilirler.
Rock,Metal Severler;Bu arkadaşlarımız bu tür havalı şarkıları dinlerler.Bu sarkılarla eğer çok fazla ileri giderlerse ruhları zarar görebilir.
Kendi hallerinde olanlar;Bu arkadaşlarımız kimseyi takmaz kendi hallerindelerdir.Kimsenin zevklerine karışmazlar.
En iyisi kendini meşgul olduğun zevke fazla kaptırmamak ve kimsenin zevkine karışmamaktır.
Yav benim kimseye karıştığım falan yok da, adamlar bi' akım başlatmış abi, ağzına gelen her küfürü söylersin lan bu ben dahil tüm grubu rahatsız ediyor bunu durdurmaya çalışıyorum millet gidip o akımı savunuyor gel de sövme