Beyler acayip sinirliyim gelin sohbet edelim

kaanyagız

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eh o zaman anime ile çizgi film arasında fark oluyor, her şekilde çıkmaza girdin ^^
Kardeşim çizgi film nedir biliyor musun sen? Sözlük anlamı, elle çizilerek yapılan resimlerin, canlandırma metodlarıyla hareketlendirilmesi anlamına gelir. Animeyi başka bi taraflarıyla mı çiziyorlar acaba merak ediyorum :/

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Anime'nin ne olduğunu git yapımcısına sor. Anime çizgi filmdir. Onlar bile bunu kabul eder. Etmek zorundalar zaten. 2+2'ye 5 diyemezsin. Yenisi oluşana kadar elbette. Düz bir kafayla bile baksan çizgi film dersin. Sadece bir kaç farklı teknik uygulanıyor diye Anime o çizgi film değil diyorsunuz. O zaman ben de şimdi gideyim yeni bir çizim şekli oluşturayım ve buna farklı bir isim tutsunlar ondan çıksın. Elbette sadece çizim tekniği değil biliyorum. Şimdi üstün bilgilerinizle ona şu denir, şu da var gibi konuşmayın. Anime bir ÇİZGİ FİLM türüdür. Evet böyle dersem daha iyi olur sanırım...
2+2= 5 ediyo

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim çizgi film nedir biliyor musun sen? Sözlük anlamı, elle çizilerek yapılan resimlerin, canlandırma metodlarıyla hareketlendirilmesi anlamına gelir. Animeyi başka bi taraflarıyla mı çiziyorlar acaba merak ediyorum :/
Kendisi dedi ben de ona vurgu yapıyorum.
kardeş sadece hitap ettiği kitle farklı başka fark yok, sonuçta ikiside çizim bana burda animeyi savunma şimdi :(
Sonuç olarak farklı şeyler :pof:

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anime asla bir çizgi film değildir. Çünkü aralarında çok fark vardır. Çizgi film bile en azından 4 - 5 yaşındaki çocukların beyin gelişimini sağlarken anime sadece insanı şehvetlendirmekten başka bir işe yaramaz. Kendimi ifşa edeyim ben susturulduğumda animeyi aşağılamak için @SuplexCity adında bir hesap açmıştım yani o benim. Kimse burada animeyi savunmasın ve konu kapansın.

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yav, hala inkar ediyorsunuz. Japonlar kendi yaptığı çizgifilmde "Anime" diyor. İngilizler "Cartoon" falan falan anladınız siz. Biz de çizgifilm diyoruz. Anime'nin türkçe karşılığı Japon çizgifilmi demek. Daha neyi uzatıyorsuunz. Sanırım anime çizgifilm değil demenizin tek ve en büyük sebebi "oppai"ler olmalı

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım anime çizgifilm değil demenizin tek ve en büyük sebebi "oppai"ler olmalı

Büyük oranla öyle oluyor çoğu kişi için :p

Beyler Anime = Stilistik çizilen çizgi romanların(Mangasıdır) animasyonudur... Şimdi fransız stüdyolarıda var anime yapanlar onlar anime değil mi? Yani Anime =! Japon çizgifilmi 1.si
2. Animede Bir "Çizgi filmdir" (Yada çizgi dizidir :p). Ama çoğu kişi lan sen bebek misin lan keke gibi laflar dediğinden çoğu anime izleyenin animenin çizgi film olmadığını söyler.(Öyle bir mekanizma gelişir.)(Ve de bu mekanizmada izleyen topluluğun kişilik yapılarınında katkısı vardır.)
Animenin olayı oppailer,bazen konular ve mevzulardır... Southpark vs. ne kadar çizgi filmse o kadar çizgi filmdir...(ki oda çizgi filmdir :p)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Animeyi çizgifilmden saymamalarının sebebi: Çizgi filmler çok kötü veya çok çocuksu olması ve çizim tarzı.
Ancak çizgi film demem, anime derim ama çizgi film çeşidi gibi bir şey .s