Mulfucer
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Nasil artabilirim bu hizi
Ne diyon kardes x mbit ne hicbisey anlamiyom.Tarifede ne yazıyor "x mbit"'mi yoksa "x mbit'e kadar"mı x'e kadar diyorsa yapacak bir şey yok 56k bile verseler kanunlara göre onlar haklı ama tabi arayıp şikayet edebilirsin
+ Olarak santrale uzaklık olayı var modemden adsl istatistiklerini bura atarsan yardımcı olabiliriz
Gayet açık, neresini anlamadın?Ne diyon kardes x mbit ne hicbisey anlamiyom.
hayır hiçbir şey açık değil. Ben Bile anlamadum .-.Gayet açık, neresini anlamadın?
Buyrun tercüme ettim.Tarifede "şu mbit'te hız"yazıyorsa şikayet edebilirsin, ama "şu kadar mbit'e kadar" yazıyorsa yapacak bir şey yok, 0.1 mbit hız bile verseler kanunlara göre onlar haklı oluyor.
Bununla birlikte santrale olan uzaklığa göre internet hızın değişebilir, modumdum ADSL istatistiklerini burada paylaşırsan yardımcı olabiliriz.
Şöyle anlatayım mesela tarifende "8 mbit'e kadar sınırsız internet" diyorsa adamlar sana 56k net bile verebilir ama direk "8 mbit sınırsız internet" diyorsa 8mbit internet vermek zorundalar, aslında her 2 durumdada arayıp şikayet ediceksin baktın takmıyorlar abonelikten çıkacağım diyeceksin köpek oluyorlar önünde.Ne diyon kardes x mbit ne hicbisey anlamiyom.
Benim eskiden böyleydi;Şöyle anlatayım mesela tarifende "8 mbit'e kadar sınırsız internet" diyorsa adamlar sana 56k net bile verebilir ama direk "8 mbit sınırsız internet" diyorsa 8mbit internet vermek zorundalar, aslında her 2 durumdada arayıp şikayet ediceksin baktın takmıyorlar abonelikten çıkacağım diyeceksin köpek oluyorlar önünde.
Yani arayip bi şikayet bildir hızını düşürme ihtimalleri çok yüksek tabi tarifene bağlı, pahali tarifelere sahip müşterilere daha fazla destek veriyorlar.
Neyse konuya dönersek modemin arayüzünden adsl istatistiklerini atabilirsin santrale uzaklık zayıf hat filan varsa belli olur .3
0.69 mb/s heuheuehBenim eskiden böyleydi;
![]()
Şimdi;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yardım et sen anlarsın :'(
Biz yaklaşık 4 yıldır aboneyiz TTNET'e kotasız internete 50 küsür veriyoruz galiba tam hatırlamıyorum. 2 yıllık abonelik alıp alıp duruyorus D-Smart'a geçmeyi düşünüyorduk Hem TV hem İnternet falan diye ama Uyduneti düşünürüm.0.69 mb/s heuheueh
Neyse konuya dönelim .-.
Yukarıda dediklerimin aynısını uygula, ara desteği de siz ne ayak kimin netini kesiyorsunuz filan tabi öyle değilde anlat derdini yani olmazsa uydunete geçebilirsin ucuz fiyata bayabi hızlı tarifeleri var, ve desteğin yardımcı olma şansı tarife fiyatına göre katlanıyor haberin olsun :/
He abone süresi filan farketmiyor bu arada, biz 6 yıllık aboneyiz adamlar 70tlyi alsınlar yeter gram ilgi yok ve ek olarak gelip yalan yanlış konuşma diyenler olmasın tecrübeyle sabit bunlar ve ek olarak çok karışltı cümle anlarsınız umarım .-.
Konudan sapmış olabilirim affet .-.
Bizimkiler anca interneti paylaştırıp ucuzlatmayı düşünüyor, birgün arıyacam rapor edicem evimi ;(Biz yaklaşık 4 yıldır aboneyiz TTNET'e kotasız internete 50 küsür veriyoruz galiba tam hatırlamıyorum. 2 yıllık abonelik alıp alıp duruyorus D-Smart'a geçmeyi düşünüyorduk Hem TV hem İnternet falan diye ama Uyduneti düşünürüm.