Beyler buna bi care varmi

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
adsl istatistiklerine nasil bakicam

Hemen burayi terket kardesim.[DOUBLEPOST=1411845587,1411845546][/DOUBLEPOST]adsl istatistiklerine nasil bakicam
Modem modeline göre değişir 192.168.2.1 veya 192.168.2.2ye girmeyi dene eğer onlarda olmuyorsa
Başlat > Çalıştır > cmd > arp -a yaz ilk çıkan modemin adresidir ilk olarakta çıkmayabilir 192. ile başlayanı dene .-.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
neyse bu isler beni asar bosverin ben bi guzel bunlara atarlanicam onumde diz cokturecem super bir fikir var aklimda gizli kalsin

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam bir LEŞ.

O upload ne Furkan sana yakışmamış. :p
Olm evde centos yuklu 16gb ramli i3 işlemcili 1tb harddiskli çakma sunucum var o uploadi kullanarak 30 kişi kaldirdi sonra akk ye takildi internetim sonra superonline hizmetine bi güzel sövdum içimden. geçen gun rapsberry pi dan web server yaptim sayfa boyutu 1kb 500 kişi kaldirir dedim sonra dedimki ulan 1kb lik web sayfasindan ne olur lan sil gitsin dedim içimden sildim sonra o rapsberry pi yi minecraft sunucusu yaptim pluginlerimi orda deniyom artik türkiyedeki mubarek upload ve akk insani delirtir ulan 25mbit internet veriyosun cimrilik yapmada adam gibi upload ver akk yi kaldir türkiye gelişsin ***

Not : hepsini telefondan yazdim muhahha yaşasin işsizlik