SametGuven
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
- Oyun Sürümü
- 1.8.9 .1.12.2
Beyler Bi Alana WG Attım Ama Orda Sadece Gold Elmas Zümrüt Blokların Kırılmasını Yapamıyorum blok allow fln denedim olmuyor yokmu bi yolu
Hepsini Denedim Ama Olmuyor Sadece Belirli Blokların Yazılmasını İstiyorumAnlayamadım.. RG flag yerismi build allow yazmalısın
blok allow değil![]()
Öncelikle merhaba @SametGuven,Beyler Bi Alana WG Attım Ama Orda Sadece Gold Elmas Zümrüt Blokların Kırılmasını Yapamıyorum blok allow fln denedim olmuyor yokmu bi yolu
Nasıl Yapıcağım Hakkında Bilgi VerirmisinÖncelikle merhaba @SametGuven,
Plugin olarak önerebileceğim bir plugin var adı BlockRegenerator bu pluginin configini ayarladığın sıra oyuncular wgli alanda dediğin blockları kırabilecek fakat sana şunları söylemem gerekli;
- bunu yapacağın sıra farklı dünyada yap çünkü başka bir block yenileme plugini kullanıyor isen bu pluginle karışabilir bu yüzden farklı dünya açıp yapacağın alanı ona göre ayarlaman gerekebilir
- bu plugin blockları yeniler yani oyuncu kırdığı sıra belli bir süre sonra block yenilenir yani yenileme süresini configden ayarlaman gerekli..
- aklında soru kaldıysa bu yorumu cevaplayarak sorunu sorabilirsin
tabii ki örnek bir config vereyim..Nasıl Yapıcağım Hakkında Bilgi Verirmisin
paused: false
regen-delay: 20 seconds #kaç saniyede bir yenilensin
alert: #maden yenileme duyurusu
before: '' #before delay olmadan önceki duyuru
before-delay: 10 seconds #yenilenmeye son 10 saniye kalamsı
after: '' #yenilendikden sonra duyrulan mesaj
min-time: 1 seconds
max-blocks: '6'
percentage-efficiency: 100
storage:
type: yaml
mysql:
host: localhost:3306
database: blockregen
user: admin
password: pass
events:
broken:
enabled: true
ignore-creative: false
placed:
ignore-creative: false
burnt:
exploded:
type: whitelist
entities:
- creeper
- tnt
worlds:
worlds: #hangi dünyada bu islem gerceklesecek
- madenler
materials:
enabled: false
materials: #hangi blocklar kazılcak
- lapis_ore
- redstone_ore
- gold_ore
- diamond_ore
worldguard:
regions: #wgli alan kısımları örnek olarak
- maden
- madenn
factions:
name: Factions
factions:
- Wilderness
griefprevention:
admins-claims: false
players-claims: true
residence:
type: blacklist
residences:
- residence_name
towny:
type: blacklist
towns:
- ExampleCity
lands:
extras:
debugging: false
force-log: false
örnek olarak verdim sen kendi kafana göre değiştirip düzenleyebilirsinNasıl Yapıcağım Hakkında Bilgi Verirmisin
Direk Config i Silip mi Yapim Yoksa En Altınamı Yapıştırayımtabii ki örnek bir config vereyim..
YAML:paused: false regen-delay: 20 seconds #kaç saniyede bir yenilensin alert: #maden yenileme duyurusu before: '' #before delay olmadan önceki duyuru before-delay: 10 seconds #yenilenmeye son 10 saniye kalamsı after: '' #yenilendikden sonra duyrulan mesaj min-time: 1 seconds max-blocks: '6' percentage-efficiency: 100 storage: type: yaml mysql: host: localhost:3306 database: blockregen user: admin password: pass events: broken: enabled: true ignore-creative: false placed: enabled: true ignore-creative: false burnt: enabled: true exploded: enabled: true type: whitelist entities: - creeper - tnt worlds: enabled: true type: whitelist worlds: #hangi dünyada bu islem gerceklesecek - madenler materials: enabled: false type: whitelist materials: #hangi blocklar kazılcak - lapis_ore - redstone_ore - gold_ore - diamond_ore worldguard: enabled: false type: whitelist regions: #wgli alan kısımları örnek olarak - maden - madenn factions: enabled: false name: Factions type: whitelist factions: - Wilderness griefprevention: enabled: false admins-claims: false players-claims: true residence: enabled: false type: blacklist residences: - residence_name towny: enabled: false type: blacklist towns: - ExampleCity lands: enabled: false extras: debugging: false force-log: false
silip bunu yapıştır türkçe yazdığım yerlerdeki yerleri kendine göre ayarlaDirek Config i Silip mi Yapim Yoksa En Altınamı Yapıştırayım
silip bunu yapıştır türkçe yazdığım yerlerdeki yerleri kendine göre ayarla
Teşekkürlersilip bunu yapıştır türkçe yazdığım yerlerdeki yerleri kendine göre ayarla
Olmadı Yada Ben Yapamıyorumsilip bunu yapıştır türkçe yazdığım yerlerdeki yerleri kendine göre ayarla
isterseniz dc üzerinden ekran paylaşın ona göre yardım edeyimOlmadı Yada Ben Yapamıyorum
Attım İstekisterseniz dc üzerinden ekran paylaşın ona göre yardım edeyim
DC: kadirhan#3322