Beyler dünyayı zombiler bassa ne yaparsınız?

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dua ederim, kafama sıkarım. Yada counter strike oynayan liselileri toplarım napıyım. Oda olmassa At, Avrat, Silah. Oda olmassa napıyım artık :D

SalvorTia

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İlk önce şaşırırdım sonra 1-2 saat evde kalırdım pencereden gizlice bakardım sokağa ve sonra evden çanta ve bıçak alıp hemen bakkala giderdim karnımı doyuracak yiyecekleri en fazla salam sosis ve ekmekleri en önemlisde abur cuburları tıka basa koyardım çantaya sonra eve tekrar koşardım onlar bana 1-2 hafta idare ederdi galiba hatta daha fazla bayağa bi evde kalırdım hiç biyere gitmezdim kapıları kitlerdim artık yiyecekler bitince evden ayrılmak istemezdim tabi kendi evim nereye gideceğim derdim benim bi fikrim yok aslında dışarı çıksam ne yapacam sanki derdim ama bunu yapmak zorundaydım sonra gizlice elimde bıçakla dışarı çıkıp evimi terkederdim sonra nereye gideceğimi bilemezdim ne yapıcam derdim bu yaştata gidip biyerlerden silah alıcak değildim ya zaten nerde oldugunu bilmezdim sonra başkalarını bulmak isterdim ama o devirde kimse kimseye güven olmaz götü korumam lazım diye düşünürdüm sonra gidemezdim bilemem sokakta zombiler var tek başıma bıçakla ne yapıcaktım sanki ama cesaretimi toplayım sokaktan koşarak ayrıldım ve ana yola doğru gitmeye başladım oraya varmam 10 dk sürmüştü ana yolda arabalar yıkılmış parçalanmış yanmış zombiler dolu ve insan eti yiyen büssürü zombi görmüştüm elim ayağım kesilmişti orda 01 Adana`ya girmiştim kebap yiyip çıkmıştım sonra kipaya gitmeyi düşündüm oraya gitmek 1 saatimi aldı ve sonunda varmıştım hemen teknosaya girdim ve telefon aldım oradan polisi aramaya başladım ama açmadı sonra ps vita aldım canım sıkılırsa oynarım diye orda biraz durup televizyon izledim yapacak bişe yoktu ama hertaraf zombi doluydu ben gizlice yapıyordum bunları sonra ordan çıkınca karşıma bir zombi fırladı ve yere düştüm üstüme üstüme gelemye başlıyordu zombi ben ne yapacağımı bilemedim bıçağım elimde düşmüştü sonra zombi üstüme atladı ve ben sağa dogru kaydım bıçağı alıp beynine sapladım gerçekten çok korkmuştum bunun bir şaka olmadıgını artık gerçekten anlamıştım ve işi ciddiye almaya başladım ve ordan diye koridoro girince birde ne göreyim 50-100 tane zombi yerdeki insanları yiyior ve ben oraya gelince hepsi bana bakmaya başladı ben aynen "işte şimdi yarra yedim" dedim hepsi üstüme koşuyordu ama ben hüseyin bolt gibi koşmaya başladım *** korkusu naparsın...üst katlara çıkmaya başladım ve yemek katına gelmiştim gelmişken ordan burger king yedim ve zombiler hala gelmeye çalışıyordu ben napıyım dedim ve ordan 20 tane uçan balon alıp elimde tuttum ve uçmaya başladım kipanın en üst camlarına gelmiştim gerçekten çok yüksekti ve benim yükseklik korkum vardı sonra balonlar patlamaya başladı ve ben yine "işte yarra yedim" diyerek aşşa düştüm 3.kattaydım ama orası 11 katlı bina gibiydi çok yüksekti ben çok şanslıydım orda küçük bir süs havuzuna düşmüştüm gerçekten çok acımıştı ama ölmemiştim sonra kapıdan çıkıp kaçmaya başladım karşımda toki evleri vardı hemen oraya koştum tam olarak 25 katlıydı 25.kata gelmiştim ve kapıyı çalmıştım kimse cevap vermemişti bende kapıyı kırmıştım ve evdekiler ******* etmişti korkudan bende onları görünce midem bulandı ve dolaba gittim hemen çantama yiyecekleri doldurdum ekmek kola ne olursa sonra çatıya çıktım okadar yüksektiki sonra orda 1 gün kaldım geceyi geçirmek zorundaydım gece oldugunda bi 10 kişi grup sokaktan geçiyordu ellerinde silah zombilere sıkıyorlardı bende gizlice 25.kattlı toki binasının çatısından bakıyordum seslenmeye korktum ya benide öldürürlerse diye ve arkadan bi zombi geldi gruptaki bir adamı boynundan ısırmıştı ve zombiyi öldürdüler ama gruptakiler karar vermişti evet onu öldüreceklerdi arkadaşının kafasına sıktılar ben gözlerime inanmadadım korktum ve biraz yere dogru eğildim ama zombiler dolmaya başlıyordu o yola sonra ordan koşarak gittiler ve sabah olmuştu kalktığımda kollarım çatıdaki direğe bağlıydı ben çok şaşırmıştım ve o gruptakiler gelmişti ! ve 3.kez "şimdi yarra yedim" dedim sen kimsin dediler korkudan elim ayağım titremişti bir yumruk attı suratıma ve kekelyerek be be..ben..a..a..atab..ataberk..dedim ve ne zamandır bu çatıdasın dediler 1 gündür dedim geceyi geçirmek için dedim ve onlar birbirlerine baktılar biraz geriye gittiler ve aralarında konuştular beni öldürecekler diye bir şey sözettiler sonra kollarımı çözdüler ve bu binadan atla dedidler !....ben ne dedim...o atla dedi...yapamam dedim atla sikerim belanı dedi...bunlar delirmiş heralde dedim içimden benim yükseklik korkum vardı ve ölmek istemiyordum ne yapıcaktım dedim sonra uca geldim ve aşşa baktım biri beni arkadan itti ve..!!! AŞŞA DÜŞMEYE BAŞLADIM gözümün önünden bütün hayattaki yaptıklarımın şeridi geçti ve o an sadece 5 sn sürdü sonra yere düştüğümde birden kulaklarımda "BAMMM" diye bir ses geldi ve ölmüştüm sonra cennete gitmiştim orda her şey yapabiliryordum istediğim her şey hemde her şey çok güzel bir yerdi akan şelaleler kuş sesleri ve çok güzel bir yerdi istediğime sahiptim artık o dünyala bi işim kalmamıştı aslında mutlu olmuştumda diyebiliriz artık cennet nasıl biyer görmüş olmuştum ve sonsuza dek mutlu yaşadım

EDİT:BİRAZ KISA YAZMIŞ OLABİLİRİM SIKMIYIM SİZİ DEDİM

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne yapardım ?
BÖLÜM 1
İ
lk başta evden tüfeğimi yanıma alırdım.
Sokağa çıkar ve insanların durumuna bakardım ki o da ne ! Bizim kaslı adam hala yaşıyor! Hemen onun yanına bir silah verir, şehirdeki en yüksek yere
gitmeye çalışırdım. Daha sonra hayatta kalmışlarsa jandarma ve polisleri yanıma alıp bir ekip kurardım.

BÖLÜM 2
B
ir araba bulup ekibimle beraber şehir dışına çıkmaya çalışırdık.Eğer başarmışsak daha fazla yemek ve silah toplardık. Fakat bilindiği gibi benzin elbette bitecektir.
Bu yüzden Türk ordusunun yanına gider 15 kişi civarında adam toplar ve helikopter ile birlikte yurt dışına çıkardık.

BÖLÜM 3
G
elsin mi ? :D

erhsancak

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Böyle millet atıp tutuo ama bi bassa herkes yusuf yusuf olur.bense evde otururm sadece eve gelenleri vururdum nie rahatsız ediyorsun diye

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bütün yorumları okudum şimdi sizin yüzünüzden sol gözüm yanıyor şimdi ilk zombi ben olcam sizin yüzünüzden :D

Neyse benim yapacaklarım basit onca yıl cs,cod,crysis,assassin's creed,minecraft,terraria,cube world,rogue legacy, operation flashpoint, fallen earth, tf2, orcs must die ve sniper eliteyi boş yere oynamadık heralde :D

İlk önce birinci kattayız bu çok tehlikeli olsada bütün odaları dolaşırım o kadar korku oyunu videosu seyrettim ani canavar çıksada kaçarım :D bütün odaları dolaştıktan sonra benim odamdaki balkona çıkıp bir tane arabanın üstüne atlarım arada çok metre yok olsa olsa 18 çizikle çıkarız sonra gelen zombileri iki tekme üç yumruk bi kafa dalarım sonra giderim bizim okula oradan bir tane sopa alırım (niye sopa alıyomki demir çubuk var :D) neyse demir çubuğu alırım önüme gelene sokarım sonra bizim arkadaşları falan görürsem iki tanesine sokarım sopayı sen kimle alay ediyodun lan pis herif hatta bir kere sokmam 30 kere sokarım başını bile ezerim hiç sevmediğim çocuk neyse bunuda geçelim o kadar pixel gun 3d oynadık bir yerde kesin boss vardır derim(campaigni bitirmiş adamım okul son bölümdü ama ben ormanı son bölüm yapayım :D) bulurum bossu sokarım heryerine çubuğu oda bana iki tane çakar ya neyse sonra alırım ondan silahı bütün şehri dolaşırım sonra area 43'ü bulurum (43 değil demeyin) ordaki uzaylı pisliğide öldürürüm sonra ormana giderim evrim geçirmiş slendermanlare kafa atarım onlarda bana atar orda iyi bir dayak yeriz sonra ordaki bossu bulursum çıkarırım uzaylı uranyumunu sokarım ağzına vururum gözüne sonra atarım kafayı uranyumu yutup patlar sonra portal açılır bende içine atlarım :D

Neyse bu kadar oyunun devamını oynayamadım

EnderKaanII

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yemlerim.
Zombiler, çoğunlukla insan beynine düşkündür. Yeni ölmüş insanların beyinlerini çıkararak bir ölüm çukuru yaratabilirim. Yeterince zombi bu çukurda biriktiğinde, çukurdaki tüm zombileri yakma fırınına gönderirdim. Orada zombiler cayır cayır yanacaktır. Bir diğer alternatif ise Anti-Zombi serumunu geliştirmektir.
Erzak konusu problem değil, kanun olmadığı için yağma serbest olacaktır!