bütün yorumları okudum şimdi sizin yüzünüzden sol gözüm yanıyor şimdi ilk zombi ben olcam sizin yüzünüzden
Neyse benim yapacaklarım basit onca yıl cs,cod,crysis,assassin's creed,minecraft,terraria,cube world,rogue legacy, operation flashpoint, fallen earth, tf2, orcs must die ve sniper eliteyi boş yere oynamadık heralde
İlk önce birinci kattayız bu çok tehlikeli olsada bütün odaları dolaşırım o kadar korku oyunu videosu seyrettim ani canavar çıksada kaçarım

bütün odaları dolaştıktan sonra benim odamdaki balkona çıkıp bir tane arabanın üstüne atlarım arada çok metre yok olsa olsa 18 çizikle çıkarız sonra gelen zombileri iki tekme üç yumruk bi kafa dalarım sonra giderim bizim okula oradan bir tane sopa alırım (niye sopa alıyomki demir çubuk var

) neyse demir çubuğu alırım önüme gelene sokarım sonra bizim arkadaşları falan görürsem iki tanesine sokarım sopayı sen kimle alay ediyodun lan pis herif hatta bir kere sokmam 30 kere sokarım başını bile ezerim hiç sevmediğim çocuk neyse bunuda geçelim o kadar pixel gun 3d oynadık bir yerde kesin boss vardır derim(campaigni bitirmiş adamım okul son bölümdü ama ben ormanı son bölüm yapayım

) bulurum bossu sokarım heryerine çubuğu oda bana iki tane çakar ya neyse sonra alırım ondan silahı bütün şehri dolaşırım sonra area 43'ü bulurum (43 değil demeyin) ordaki uzaylı pisliğide öldürürüm sonra ormana giderim evrim geçirmiş slendermanlare kafa atarım onlarda bana atar orda iyi bir dayak yeriz sonra ordaki bossu bulursum çıkarırım uzaylı uranyumunu sokarım ağzına vururum gözüne sonra atarım kafayı uranyumu yutup patlar sonra portal açılır bende içine atlarım
Neyse bu kadar oyunun devamını oynayamadım