Annem Format Cd'sini Kaybetti Bilgisayarın Kutusuna Bakmadan Sallamış Çöpebir format attınmı her şey döner eskiye
Buldum Kardeşim Teşekkürler Ama Buna Başlarsam Sorun Çıkarsa? Ve Kaç Saat SürerWindows 8de kendiliğinden format var şöyle:
Sağa mouseı götürünce gelen menüden ayarlar>>bilgisayar ayarlarını değiştir>>güncelleştirme ve kurtarma>>kurtarma>>Herşeyi kaldırın ve windowsu yeniden yükleyin kısımlarından bilgisayarına format atabilirsin windows 8.1den 8 e geçer ama tekrar yüklersin gerçektende işe yarayan bir özellik windows için.
Oyunları Sil Diyorsun? Ya Zaten Zamandan Yana Sıkıntım Yok Şimdi Başlarım gece 12 ye kadar biter heralde deilmi windows 10 geçmem o zamanFormat atmadan önce CPU,RAM vb şeyler yiyen herşeyi silmeni tavsiye ederim format süresini uzatabilir ben silmeden format attığımda 23.00da başladı 3.30 da falan bitti.
Windows 10 u tavsiye etmem 8 daha iyi ama kendi kararın.
Tamam o zaman görrüşürüz ben format atıyom D:[DOUBLEPOST=1422547947,1422547915][/DOUBLEPOST]Ben formata koyup yatmıştım 3.20 de uyandım baktım devam ediyor sonra uyumaya kalktım sonra yatağama yansıyan renk değişti herhalde bitti dedim bitmiş
sende formata koyup yat sabaha olur
Atsam daha iyi olacak gereksiz oyunlardanda kurtulurumBrowseri sıfırlasan yeterdi formatlık iş yoktu pek ama yinede onun arkasında daha fazla virüs vardır
//Özet format atmana gerek yoktu ama atarak iyi yapmışsın*![]()
windows 10 mu çıktı ? hiç haberim yoktuFormat atmadan önce CPU,RAM vb şeyler yiyen herşeyi silmeni tavsiye ederim format süresini uzatabilir ben silmeden format attığımda 23.00da başladı 3.30 da falan bitti.
Windows 10 u tavsiye etmem 8 daha iyi ama kendi kararın.
Format Attım 10 Dakka Önce Bitti pc Rahatladı beaMalwarebytes yükleyecektin önce sonra denetim masasına girip bu eklentiyi kaldıracaktın sonra malwarebytes ile pc'yi taratıp tüm virüsleri silecektin ayrıca bilgisayarında ki diğer anti-virüs programı ile de taratıcaktın bu kadardı işlem formata gerek yoktu
Avast ve Malware-Bytes ben kullanıyorum gayet güzel.Format Attım 10 Dakka Önce Bitti pc Rahatladı beaama şimdi bana güvenilir antivirüs söylerseniz sevinirim