Beyler Şu Sinir Bozucu...

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Altta Vereceğim Resimde İşaretledigim Yerler Benim Sinirlerimi Bozmaya Başladı Dakka Başı Sekme Açıyor Bu Virüsmüdür Her Neyse Nasıl Kurtarabilirim Bilgisayarımı Web Sitelerinde Rahat Gezemiom Bunun Yüzünden :(

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows 8de kendiliğinden format var şöyle:

Sağa mouseı götürünce gelen menüden ayarlar>>bilgisayar ayarlarını değiştir>>güncelleştirme ve kurtarma>>kurtarma>>Herşeyi kaldırın ve windowsu yeniden yükleyin kısımlarından bilgisayarına format atabilirsin windows 8.1den 8 e geçer ama tekrar yüklersin gerçektende işe yarayan bir özellik windows için.
Buldum Kardeşim Teşekkürler Ama Buna Başlarsam Sorun Çıkarsa? Ve Kaç Saat Sürer :) Bide Kuzenim Windows 10 Çıktı Dio Ona Güncelle İstiyosan Dio Ben Belki Güncellerim Resmi Siteden :D

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Format atmadan önce CPU,RAM vb şeyler yiyen herşeyi silmeni tavsiye ederim format süresini uzatabilir ben silmeden format attığımda 23.00da başladı 3.30 da falan bitti.
Windows 10 u tavsiye etmem 8 daha iyi ama kendi kararın.
Oyunları Sil Diyorsun? Ya Zaten Zamandan Yana Sıkıntım Yok Şimdi Başlarım gece 12 ye kadar biter heralde deilmi windows 10 geçmem o zaman :)

M

MUHDE

Ziyaretçi
Browseri sıfırlasan yeterdi formatlık iş yoktu pek ama yinede onun arkasında daha fazla virüs vardır :(
//Özet format atmana gerek yoktu ama atarak iyi yapmışsın* :(

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben formata koyup yatmıştım 3.20 de uyandım baktım devam ediyor sonra uyumaya kalktım sonra yatağama yansıyan renk değişti herhalde bitti dedim bitmiş
sende formata koyup yat sabaha olur
Tamam o zaman görrüşürüz ben format atıyom D:[DOUBLEPOST=1422547947,1422547915][/DOUBLEPOST]
Browseri sıfırlasan yeterdi formatlık iş yoktu pek ama yinede onun arkasında daha fazla virüs vardır :(
//Özet format atmana gerek yoktu ama atarak iyi yapmışsın* :(
Atsam daha iyi olacak gereksiz oyunlardanda kurtulurum :)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Malwarebytes yükleyecektin önce sonra denetim masasına girip bu eklentiyi kaldıracaktın sonra malwarebytes ile pc'yi taratıp tüm virüsleri silecektin ayrıca bilgisayarında ki diğer anti-virüs programı ile de taratıcaktın bu kadardı işlem formata gerek yoktu

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malwarebytes yükleyecektin önce sonra denetim masasına girip bu eklentiyi kaldıracaktın sonra malwarebytes ile pc'yi taratıp tüm virüsleri silecektin ayrıca bilgisayarında ki diğer anti-virüs programı ile de taratıcaktın bu kadardı işlem formata gerek yoktu
Format Attım 10 Dakka Önce Bitti pc Rahatladı bea :D ama şimdi bana güvenilir antivirüs söylerseniz sevinirim