SpanklyTR
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O malware yüklemiştim gözüme kötü geldi avastı denerizAvast ve Malware-Bytes ben kullanıyorum gayet güzel.
O malware yüklemiştim gözüme kötü geldi avastı denerizAvast ve Malware-Bytes ben kullanıyorum gayet güzel.
Malware-bytes'ı araştırabilirsin kullanıcıların hepsi güvenli olduğunu söylüyor.O malware yüklemiştim gözüme kötü geldi avastı deneriz![]()
aynen bende onu kullanıyorumReklam yazılımlarını YAC gibi programlarla temizliyebillirsin. Kısaca formata gerek yoktu. =/
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Pls YAC olmaz yac sadece anti-virüs gibi gözüken bir programReklam yazılımlarını YAC gibi programlarla temizliyebillirsin. Kısaca formata gerek yoktu. =/
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hayır eklenti kaldırma seçenekleri mevcut (kilitli olanları)Pls YAC olmaz yac sadece anti-virüs gibi gözüken bir program
Lütfen YAC'ı biraz araştır.[DOUBLEPOST=1422563292,1422563170][/DOUBLEPOST]hayır eklenti kaldırma seçenekleri mevcut (kilitli olanları)
Levelin 30 altındaysa hiç ekleme SpanklyTR nickim[DOUBLEPOST=1422563490,1422563456][/DOUBLEPOST]Clock Man Lol Nickini Verirmisin![]()
Tamam Siliyorum Yac'ıLütfen YAC'ı biraz araştır.[DOUBLEPOST=1422563292,1422563170][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
5 yorumda 4 olumsuz 1 olumlu bu yeterince kanıtlamıyor mu? Ayrıca detaylı bir şekilde de anlatılmış.
Bak diyorum işte YAC yeirne Malware-Bytes indir asıl reklam virüslerini engelleyen o bilgisayarım çok yavaştı dediğim programı indirdim 200 üstü virüs buldu ve hepsini sildi -Normal anti virüslerin bulamadığı virüsler-Levelin 30 altındaysa hiç ekleme SpanklyTR nickim[DOUBLEPOST=1422563490,1422563456][/DOUBLEPOST]
Tamam Siliyorum Yac'ı
sen bana şimdi cahil mi diyorsunLütfen YAC'ı biraz araştır.[DOUBLEPOST=1422563292,1422563170][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
5 yorumda 4 olumsuz 1 olumlu bu yeterince kanıtlamıyor mu? Ayrıca detaylı bir şekilde de anlatılmış.
Kardeşim yac yükledim ama her bir şey indirdigimde uyarı veriyorsen bana şimdi cahil mi diyorsun
O senin algılamana bağlı ben açıklamamı yaptım senin o cümleden ne çıkardığına bağlı.sen bana şimdi cahil mi diyorsun