Bende everest alacaktım ama bunun iyi olmayacağını söylediler bende arada kaldım...[DOUBLEPOST=1434456114,1434456027][/DOUBLEPOST]Link veremiyorum çok ihtişamlı değil gitti gidiyor falan var 90 tlye everest set
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Maalesef olmaz kardeşim benim şu anki klavyem ve faremle eşit bunlar.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu ikisi fazla fazla yeter. 100TL ye lüzum yok.
O zaman neden yeni almaya çalışıyorsun ki ? Gayet yeterli bunlar.Bende everest alacaktım ama bunun iyi olmayacağını söylediler bende arada kaldım...[DOUBLEPOST=1434456114,1434456027][/DOUBLEPOST]
Maalesef olmaz kardeşim benim şu anki klavyem ve faremle eşit bunlar.
Ben seviyorum böyle şeyleri o yüzden ve biraz sorun var farede.O zaman neden yeni almaya çalışıyorsun ki ? Gayet yeterli bunlar.
Ben yavaştan almayı düşünüyorum o kadarı bana fazla, yine de sağol.Klavye olarak Logitech G103 iyi bir oyun klavyesidir, yaklaşık 60 lira.
Fare işini pek bilmiyorum.
Ben seviyorum böyle şeyleri o yüzden ve biraz sorun var farede.
Ben yavaştan almayı düşünüyorum o kadarı bana fazla, yine de sağol.
DİKKAT:
Okuyacağınız bu espri sizi ölüme kadar götürecek şiddetli bir kalp krizine yol açabilir. Okuma sonrası ölümlerden tamamen kullanıcı sorumludur:
Ey öneri verin
Bi öneri verin
Si öneri verin
Di öneri verin
İ öneri verin
Ef öneri verin
Ci öneri verin.
Şaka bir yana, klavyenin iyi olması yeter. Fare için pek para harcamana gerek yok bence.