Bıçaklanmak Nasıl Bir His?

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
5 saniye sonra his ediyorsun ve mikkemmel bir acı
Hiç hoş br duygu değil tavsiye etmem anlık bir şey acısı sonradan çıkıyor :D
5 saniye sonra
daha önce pıçaklandın mı konuşuyon lön (2.pıçak yediğimde saydım 3-5 saniye geçince acıyor)
@TheLucifer konuyu açma sebebin ne kekolarla mevzuya mı gidecen korkunun öz kardeşi merak mı ?​

Yani aci dolu ve bol kanli bi his, biçak yarasi kolay iyileşmez, bayağı kanar ve acir.
Ama denenmesi gereken bir tecrübe :( bacakdan denemenizi öneririm
Bıçaklanma duygusunu tatmak istiyormusunuz ozaman bu yöntem tam size göre
Malzemeler :
Ekmek bıçağı
bir tane hıyar @adenzu54
bir tane bacak ama çok seksi bir bacak
bir tanede telefon acili aramaya hazır olan bir telefon

O ateşli ve pürüssüz bacağınızı (ne diyom lan ben :D) uzatın ehmeh bıçağını alın sokun acili arayın dua edinde trafik olmasın afiyet olsun​

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
5 saniye sonra his ediyorsun ve mikkemmel bir acı

5 saniye sonra
daha önce pıçaklandın mı konuşuyon lön (2.pıçak yediğimde saydım 3-5 saniye geçince acıyor)
@TheLucifer konuyu açma sebebin ne kekolarla mevzuya mı gidecen korkunun öz kardeşi merak mı ?​

Ama denenmesi gereken bir tecrübe :( bacakdan denemenizi öneririm
Bıçaklanma duygusunu tatmak istiyormusunuz ozaman bu yöntem tam size göre
Malzemeler :
Ekmek bıçağı
bir tane hıyar @adenzu54
bir tane bacak ama çok seksi bir bacak
bir tanede telefon acili aramaya hazır olan bir telefon

O ateşli ve pürüssüz bacağınızı (ne diyom lan ben :D) uzatın ehmeh bıçağını alın sokun acili arayın dua edinde trafik olmasın afiyet olsun​
balisongla elimi kestin, biliyorum ne olduğunu, dediğim gibi bayağı uzun bi süre kaniyo ve aciyo, hafif ve rahatsiz edicek bir şekilde

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İçine bir şey girmişse karından falan acıyordur :olgun:. Öyle kesme fln olmadı da düşünce derin kesilir ya o hissi biliom :olgun: (Yazıyı Okuyanlar : Herkes biliyo sen nedion hıaaaaaaaaaaaa..)

TheLucifer

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Desene mevzuya giderken bas bir adrenalin derin bir yara aç ozaman nediyim
Öncelikle FreshLemon'a çok teşekkürler adam kitabını yazdı lan :yıkıl:

Merakımın sebebi mevzuya gideceğim, 3-5 apaçi kılıklı kişi. Küçüklüğümden beri dövüş sporlarıyla uğraşıyorum hep yumruk yumruğa oldu. Hiç bıçak / sopa vb. bir şey kullanmadım. Ondan sordum. Dayak yiyeceğimden değil