YUSUFEMIR16
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Nerden Olacağına Bağlı !
5 saniye sonraHiç hoş br duygu değil tavsiye etmem anlık bir şey acısı sonradan çıkıyor![]()
Ama denenmesi gereken bir tecrübeYani aci dolu ve bol kanli bi his, biçak yarasi kolay iyileşmez, bayağı kanar ve acir.
balisongla elimi kestin, biliyorum ne olduğunu, dediğim gibi bayağı uzun bi süre kaniyo ve aciyo, hafif ve rahatsiz edicek bir şekilde5 saniye sonra his ediyorsun ve mikkemmel bir acı
5 saniye sonra
daha önce pıçaklandın mı konuşuyon lön (2.pıçak yediğimde saydım 3-5 saniye geçince acıyor)
@TheLucifer konuyu açma sebebin ne kekolarla mevzuya mı gidecen korkunun öz kardeşi merak mı ?
Ama denenmesi gereken bir tecrübebacakdan denemenizi öneririm
Bıçaklanma duygusunu tatmak istiyormusunuz ozaman bu yöntem tam size göre
Malzemeler :
Ekmek bıçağı
bir tane hıyar @adenzu54
bir tane bacak ama çok seksi bir bacak
bir tanede telefon acili aramaya hazır olan bir telefon
O ateşli ve pürüssüz bacağınızı (ne diyom lan ben) uzatın ehmeh bıçağını alın sokun acili arayın dua edinde trafik olmasın afiyet olsun
Hafif mi ? dalga mı geçiyosun ben acıdan daha önce hiç bağırmadığım gibi bağırdımbalisongla elimi kestin, biliyorum ne olduğunu, dediğim gibi bayağı uzun bi süre kaniyo ve aciyo, hafif ve rahatsiz edicek bir şekilde
Sallarken küçük bi kesik oluştu derin olmadi hiçHafif mi ? dalga mı geçiyosun ben acıdan daha önce hiç bağırmadığım gibi bağırdım
Desene mevzuya giderken bas bir adrenalin derin bir yara aç ozaman nediyimSallarken küçük bi kesik oluştu derin olmadi hiç
Öncelikle FreshLemon'a çok teşekkürler adam kitabını yazdı lanDesene mevzuya giderken bas bir adrenalin derin bir yara aç ozaman nediyim