Bıçaklanmak Nasıl Bir His?

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Hiç hoş br duygu değil tavsiye etmem anlık bir şey acısı sonradan çıkıyor :D

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok merak ediyorsan gir bir keko ortamına orana burana pıçak manyağı yapsınlar qardeşşş

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk anlamıyorsun. Böyle cizzz ediyor için. Sanki çok huylandığım bir şeye dokunmanın x10 gibi bir şey oluyor. Elektrik çarpmış gibi. O an aslında çok bir şey anlayamıyorsun. Hani küçükken salıncakta çok sallanınca hafif adrenalin dolu bir ürperme olur ya, aynı zamanda onuda yaşıyorsun. Eğer yükseklik korkun varsa daha iyi anlarsın benim dediğimi, Sanki galata kulesinin tepesinden atlar gibi oluyorsun o kısacık birkaç saniye, Aynı zamanda bıçaklanan bölgeye uygulanan şiddet dolu bir elektrik çarpması. Sonra çıkarken anlık ve çok ama çok şiddetli bir acı geliyor. Bıçak çıktıktan 1 saniye kadar sonra, sanki hiçbir şey olmamış gibi oluyor, Ayağa kalkabilir ve eve gidebilir gibi hissediyorsun. Ama hemen sonra birkaç saniye korkunç ağrı ile karışık bir acı devam ediyor. Ardından acı son bulup dayanılmaz bir ağrı başlıyor. Birkaç dakika sonra kramp'a benzer bir his tüm bıçaklanan bölgende yayılıyor. Daha sonrasını bilmiyorum. Gözünü açtığında aradan uzun süre geçmiş, sıcak bir yerde, sinek ısırığına benzer bir acı hissediyorsun. Eğer şanslı değilsen, gözünü hiç açamayabilirsinde.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bıçaklanmak, bilmem. Hiç bıçaklanmadım; fakat bıçağı tattım. Dil perdemi kesmek için bıçak kullanmışlardı. Cam kırığına basmak gibidir herhalde.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir şey demedim :D sakin ol, teşekkürler.

Bu ne lan ŞDSALDŞSAŞLDSLAŞDŞLASLŞD
Yıl 2014 avcılar meydan sezen aksu konseri (baska biriydi galiba) iki buyuk keko cetesi arasinda olay cikar ve birisi arkasina bicak yer 2 saat boyunca emanet yedim diye ortalikta hava atti bknz ; bu varlıkları pıçaklarsanız cennetten VIP bilet kazanırsınız.

TheLucifer

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yıl 2014 avcılar meydan sezen aksu konseri (baska biriydi galiba) iki buyuk keko cetesi arasinda olay cikar ve birisi arkasina bicak yer 2 saat boyunca emanet yedim diye ortalikta hava atti bknz ; bu varlıkları pıçaklarsanız cennetten VIP bilet kazanırsınız.
İstemsizce güldüm :yıkıl: