BİLGİSAYAR ALACAGIM ÖNERİLERİNİZ

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakıyorum da kapmışsın olayı :p

Sorun çıkarmaz. 2000, hmm. r9 280 yerine bunu al o vakit :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yanına da x1 kolu al mis gibi =/
Biz hep senin öğrenciniz :'([DOUBLEPOST=1424447756,1424447714][/DOUBLEPOST]
İlk önce sapphireyi atalım aradan. Asusun dcu top ve strix modeli kaldı. Strix asusun en iyi modelidir. Neredeyse hiç ses çıkarmaz ve sessizdir ama parası biraz tuzludur. Directcu top hem ucuz hemde iyidir onu alın ama top modelinde sorun var diyorlar olmayabilir de. Araştırmanız lazım. Sapphireyi atmamın nedeni okadar kaliteli değil ve çekirdek ve bellek hızları asustan düşük.
3-4 Fps için 200 TL vermek saçmalık olur.

asd2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
birde parcaları satın alırken neye dikkat etmeliyim benim pc bu(diz üstü) ama minecraft kasıyor buyüzden yeni bilgisayar alacağım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Strix değil dcu top alabilir sapphire ile arasında 60 tl fark var. Ve top modelleri fabrika çıkışlı overcloka daha elverişli olduğu için daha hızlı çalışıyor sanırsam.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Strix değil dcu top alabilir sapphire ile arasında 60 tl fark var. Ve top modelleri fabrika çıkışlı overcloka daha elverişli olduğu için daha hızlı çalışıyor sanırsam.
Bunlar hep teknozürtün oyunları. Ekran kartı aynı ekran kartı. Yaptıkları tek şey bir fan eklemek...
Ayıb ettin :(

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar hep teknozürtün oyunları. Ekran kartı aynı ekran kartı. Yaptıkları tek şey bir fan eklemek...
Top ile ilgili söylediklerim doğru. Top a inanmasan da asus kalitesi, asusun overclock uygulaması ve bellek ve çekirdek hızları farkıyla asusa 60 tl fazla vermeye değer.
Edit:
R9 285 önersek? Arasında çok bi fiyat farkı yok ama performans ve teknoloji(mantle vs..) farkı var.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Top ile ilgili söylediklerim doğru. Top a inanmasan da asus kalitesi, asusun overclock uygulaması ve bellek ve çekirdek hızları farkıyla asusa 60 tl fazla vermeye değer.
Edit:
R9 285 önersek? Arasında çok bi fiyat farkı yok ama performans ve teknoloji(mantle vs..) farkı var.
dx12 çıkacak hiç gereği yok. 285 , 780 ile yarışabilecek bir kart değil. 290 , 780 ile yarışır...

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
dx12 çıkacak hiç gereği yok. 285 , 780 ile yarışabilecek bir kart değil. 290 , 780 ile yarışır...
Zaten bende 780 ile ilgili bir şey söylemedim. Dx12 r9 280 e gelecekmi belli değil ve 280 den daha güçlü zaten o kart. Mantle zamanla gelişip mantle x olacağından dx12 ile arasında fark kalmaz emin ol. Ve mantle dx den daha hızlı gelişecektir. Ayrıca sadece mantle de değil birsürü teknoloji farkları var. CrossfireX de xdma, render yapacaksa işlemci yerine ekran kartı ile yapılmasını sağlayan teknoloji var. %50-70 süre kısalması oluyor. Bunlar aklıma gelenler.
Edit:
R9 285 strix sadece 100 tl fazla.

Son düzenleme:

asd2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O ekran kartı ve ram in yanında işlemci yetim kalmış sanki :(
16gb ram i7 işlemci kötümü?[DOUBLEPOST=1424449455,1424449242][/DOUBLEPOST]arkadaşlar fiyat araştırması yapıyorum bana oyun oynamak için iyi bir işlemci söylermisiniz birde ana kart neye göre alınıyor?

blackicekadir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
16gb ram i7 işlemci kötümü?[DOUBLEPOST=1424449455,1424449242][/DOUBLEPOST]arkadaşlar fiyat araştırması yapıyorum bana oyun oynamak için iyi bir işlemci söylermisiniz birde ana kart neye göre alınıyor?
Ram iyi ekran kartı orta düzeyde işlemcin yanlarında sönük kalıyor işlemdi daha iyi olsaydı güzel verim alabilirdin en azından minecraft kasmazdı