Bilgisayar-Donanım Bölümü Anketi (Yetkililer de baksın lütfen)

"Bilgisayar-Donanım" Bölümü Açılsın mı ?

• Hayır, "Bilgisayar-Donanım" Bölümü Açılmasın.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha önce bir arkadaş böyle bir bölüm olması gerektiğini söylemişti. Ben de Konu Dışı - Genel ve ya Genel Sohbet/Cafe'ye açabilirsiniz demiştim. Fakat yormları okuyunca talep olduğunu gördüm. CmJustice de anket başlatabilirsiniz, yoğun talep olursa değerlendiririz demişti. Ben de başlatayım dedim. Lütfen oyunuzu kullanın...

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Bencede böyle bir şey foruma çok lazım.

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Bencede ayrıntıları girerek Oyunbaz adminle iletişime geçmeliyiz.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 8 kişi oy vermiş şu ana kadar. Lütfen konuyu bir şekilde duyuralım. Şu anda yeteri kadar talep yok...

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Oyumu olumlu olarak kullandım fakat, Minecraft forumunda gerek yaş seviyesi, gerekse içerik bakımından donanım ile ilgilenen çok arkadaş olacağını sanmadığımdan dolayı bölüm açılsa bile ya boş kalacak yada 4-5 gebe remli ekran kartlarıyla gelip hava atan çocuklarla dolacak.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Oyumu olumlu olarak kullandım fakat, Minecraft forumunda gerek yaş seviyesi, gerekse içerik bakımından donanım ile ilgilenen çok arkadaş olacağını sanmadığımdan dolayı bölüm açılsa bile ya boş kalacak yada 4-5 gebe remli ekran kartlarıyla gelip hava atan çocuklarla dolacak.

Geçem açtığım konuda gebe rem yazdım , bir einstain ufaklık o gebe değil gb ram olacak dedi o.O

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Bunlarla uğraşacağınıza önce Minecraft alanında bir üretkenlik sağlasanız? Burası Minecraft forumu, bilgisayar donanım forumu değil. Sizinde burdaki eğlence kaynağınız Minecraft'mı? Bilgisayar donanım mı? Bunun için bir sürü bilgisayar donanım forumu var, onları kullanabilirsiniz, kulllanmayın demiyorum, bende ihtiyacım olduğunda başka forumlara bakıyorum. Minecraft'ı sadece oyun olarak görüp oynamayın, hayal gücünüzü kullanın üretken olun, sürekli yeni şeyler yapın yeni fikirler geliştirin yeni projeler geliştirin. Bırakın bilgisayarı donanımı falanı filanı. Önce Minecraft gibi uçsuz bucaksız, hayal gücünün sınırlarının olmadığı bir oyunu bu zamana kadar oynayıpta, bu zamana kadar bu forumda bulunupta bu alanda neler sağlayabildiğinize, insanlara ne verebildiğinize bakın.

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
krndimi kötü hissettdim adminim kafamda hiç böyle şeyler yok. ama minecraft bana göre şöye bir şey:
bir roket atacaksın. attın bitti bu kadar.