Bilgisayar-Donanım Bölümü Anketi (Yetkililer de baksın lütfen)

"Bilgisayar-Donanım" Bölümü Açılsın mı ?

• Hayır, "Bilgisayar-Donanım" Bölümü Açılmasın.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23

Fallen Angel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunlarla uğraşacağınıza önce Minecraft alanında bir üretkenlik sağlasanız? Burası Minecraft forumu, bilgisayar donanım forumu değil. Sizinde burdaki eğlence kaynağınız Minecraft'mı? Bilgisayar donanım mı? Bunun için bir sürü bilgisayar donanım forumu var, onları kullanabilirsiniz, kulllanmayın demiyorum, bende ihtiyacım olduğunda başka forumlara bakıyorum. Minecraft'ı sadece oyun olarak görüp oynamayın, hayal gücünüzü kullanın üretken olun, sürekli yeni şeyler yapın yeni fikirler geliştirin yeni projeler geliştirin. Bırakın bilgisayarı donanımı falanı filanı. Önce Minecraft gibi uçsuz bucaksız, hayal gücünün sınırlarının olmadığı bir oyunu bu zamana kadar oynayıpta, bu zamana kadar bu forumda bulunupta bu alanda neler sağlayabildiğinize, insanlara ne verebildiğinize bakın.

Sadece forum adına yararlı olacağını düşünmüştük. Üzgünüz...

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlarla uğraşacağınıza önce Minecraft alanında bir üretkenlik sağlasanız? Burası Minecraft forumu, bilgisayar donanım forumu değil. Sizinde burdaki eğlence kaynağınız Minecraft'mı? Bilgisayar donanım mı? Bunun için bir sürü bilgisayar donanım forumu var, onları kullanabilirsiniz, kulllanmayın demiyorum, bende ihtiyacım olduğunda başka forumlara bakıyorum. Minecraft'ı sadece oyun olarak görüp oynamayın, hayal gücünüzü kullanın üretken olun, sürekli yeni şeyler yapın yeni fikirler geliştirin yeni projeler geliştirin. Bırakın bilgisayarı donanımı falanı filanı. Önce Minecraft gibi uçsuz bucaksız, hayal gücünün sınırlarının olmadığı bir oyunu bu zamana kadar oynayıpta, bu zamana kadar bu forumda bulunupta bu alanda neler sağlayabildiğinize, insanlara ne verebildiğinize bakın.

Bize çıkışma. CmJustice yeterli talep olursa değerlendirirz dedi. Ona göre yaptık.

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Sadece forum adına yararlı olacağını düşünmüştük. Üzgünüz...

Minecraft alanında ne kadar yararlısın sence foruma? Minecraft'a ne kadar yararlısın sence? Ve ne forumunda bulunuyorsun şu an? Bu forumda senin Minecraft alanına olan yararlarınımı göz önünde bulundurmalıyız yoksa bilgisayar donanımından ne derece iyi anladığını mı sence?

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Minecraft alanında ne kadar yararlısın sence foruma? Minecraft'a ne kadar yararlısın sence? Ve ne forumunda bulunuyorsun şu an? Bu forumda senin Minecraft alanına olan yararlarınımı göz önünde bulundurmalıyız yoksa bilgisayar donanımından ne derece iyi anladığını mı sence?

Minecraft forumunda Minecraft konusu işlenmeliyken donanım gibi aslında alakasız ama bi okarda Minecraft'ta sıkıntı yaratan bir konunun önplanda olması doğru olmaz. Fakat benim birçok forumda gördüğüm, kullandığım "KonuDışı" bölümünde bu şekilde donanım vb. konular yerine havadan sudan muhabbetler dönüyor. Bu yüzden "donanım" katagorisi olarak değilde konudışının bir dalı olarak değerlendirirseniz mantıklı olduğunu göreceksiniz.
Eğer sadece minecraft odaklı bir forum olarak düşünüyorsak sunucu bölümünde "Reseller satış" bölümünün bulunmasıda forumu bilişim, webmaster forumuna çevirir ki birçok rakibi var.

Fallen Angel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Sadece bir fikirdi. Bu kadar sert çıkman gerekmezdi. Olsa iyi olur demiştik fakat böyle bir bölüme gerek yok diyorsanız bir şey diyemeyiz. Ayrıca Minecraftta iyi olmayabilirim. Zaten daha iyi olmak için bu forumdayım. Evet Minecraft'a bir yararım yok fakat iyi olduğumu düşündüğüm bi konuda forumdaki arkadaşlara yardımcı olmak istemiştim. Saygılar...

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Cidden forumdamı özrü(dikkat özrü yazdım özür yazsaydım saçma olurdu) diliyorsun.. :D
vay adama helal. ben bundan bir ders alıp susardım adam özür diliyor beyler dağılsak?[DOUBLEPOST=1374775746,1374775463][/DOUBLEPOST]Ama siz bu kadar sert ıkıysanız özür diliyoruz adminim biz sadece böyle bir bölü bile deği küçük bir grupbuk olsa bizim için daha iyi olabilirdi mesela örnek verelim.
Çoğu kişi bilgisayarım bilmem ne gb 16 ekran kartı 3.50 ghz falan dyor bunları işte şu küçük grupcuğa mseaj olrak atsak güzel olmazmı
hatta herkes görebilirim bir arkadaş hatta bilgisayar .. ... ... feed the beast yüklesem kasar mı diye bir konu açmıştı ben nöyle hatırladım.,
işte öyle ismi olan bir grup olsa minecraft'bilgisayar işlemcileri veya başka türlü bir bölüm olmayacak şekilde küçüçük bir grup sayılsa olamazmı?

CmJustice

I started a joke...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Minecraft forumunda Minecraft konusu işlenmeliyken donanım gibi aslında alakasız ama bi okarda Minecraft'ta sıkıntı yaratan bir konunun önplanda olması doğru olmaz. Fakat benim birçok forumda gördüğüm, kullandığım "KonuDışı" bölümünde bu şekilde donanım vb. konular yerine havadan sudan muhabbetler dönüyor. Bu yüzden "donanım" katagorisi olarak değilde konudışının bir dalı olarak değerlendirirseniz mantıklı olduğunu göreceksiniz.
Eğer sadece minecraft odaklı bir forum olarak düşünüyorsak sunucu bölümünde "Reseller satış" bölümünün bulunmasıda forumu bilişim, webmaster forumuna çevirir ki birçok rakibi var.

Kesinlikle katiliyorum. Bu zaten bu derece buyuk bir forumu pek amacindan cikaramayacak kadar kucuk bir konu. Acilmasinda ben herhangi bir engel goremiyorum.