Hachiro-sama
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Minecrafta girme forumda takil ara sira cpu ya bak 50nin yukarısında olmasın
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bak bir program ile bilgisayarın ısısını kontrol et, 50 dereceyi geçmeye başlarsa 60 gelirse pcyi kapat kendine gelsin öyle aç. Oyun oynayacaksan, minecraft gibi detayları küçük olan oyunları oyna, Maunt and Blade, Hitman gibi oyunları oynarsan leptop soğutucusu bir işe yaramaz anca bilgisayarın kapanır (Açılmamak Üzere) Allah Korusun , Fanına güvendiğin en az 1000 rpm fan hızı olan bir leptop soğutucu almanı tavsiye ederim. Birde leptopunla tam uyumlu olsun ki her yeri ısıtsın. Ben senin yerinde olsam leptopu servise gönderemeyecek sem. Nette gezinip oyuna hiç girmemŞimdi fanlarım bozuk onu anladım.1-2 ay servise göndermem imkansız.Böyle girsem bilgisayara bir sorun olur mu ? Oyun oynarken soğutucu filan takarım ?
Sen pcyi bilmiyorsun minecraftin nekadar çok cpu yediğini biliyon muBak bir program ile bilgisayarın ısısını kontrol et, 50 dereceyi geçmeye başlarsa 60 gelirse pcyi kapat kendine gelsin öyle aç. Oyun oynayacaksan, minecraft gibi detayları küçük olan oyunları oyna, Maunt and Blade, Hitman gibi oyunları oynarsan leptop soğutucusu bir işe yaramaz anca bilgisayarın kapanır (Açılmamak Üzere) Allah Korusun , Fanına güvendiğin en az 1000 rpm fan hızı olan bir leptop soğutucu almanı tavsiye ederim. Birde leptopunla tam uyumlu olsun ki her yeri ısıtsın. Ben senin yerinde olsam leptopu servise gönderemeyecek sem. Nette gezinip oyuna hiç girmemAllah Korusun leptop ısındığı için işlemciler patlarsa ev havaya uçabilir, dikkatli olmanı tavsiye ederim. Olabildiğince oyun oynama
Ctrl+Alt+Del yap hep kontrol et en fazla 60-70 Cpu Olsun (EN FAZLA)
Ben mi bunu bilmiyorum. Benim pc boştayken 1-5 cpu yapıyor. Minecraft olunca 45 felan ben zaten orda belirttim. Pc ye göre değişir! Owen sende ne kadar ram,ghz var. Ama doğruyu söylemek gerekirse pcde fan yok ise oyun oynanmaz maalesefSen pcyi bilmiyorsun minecraftin nekadar çok cpu yediğini biliyon mu
Samanyolu Galaksisinden Tapatalk 2 ile gonderildi
Tamam biraz düşünüce evet senin dediğin daha doğru çıkar. Ama çok oynamak istersen diye söyledim sadece, zaten mesajın sonunda yazdım. Owen vaz geçtim bencede oyun oynama ram,ekran kartı giderse en az 600-700 TLMinecraft çok cpu alır oynama içindeki bakır telleri eritirsen pc ekran karti ve ram gider
Aynn çünkü chrome cok cpu harcar,herhangi browser daDirek servise götür. Hatta şu an pcyi bile kapat.
Çok girme pcye3 kullanıyor şuanda ? Yani %3 CPU.Oyunlara girmem zaten.Save alayım önemli şeylerin.Okul başlayınca götürürüm servise.
Bende artmazlar,atmana gerek yok sadece fan takcaklarBu arada servise götürsem format attırayım mı ? ya da bir şey demezsem format atarlar mı ?
Ya da bilgisayarda önemli bilgiler var.(kredi kartı filan değil ama önemli).Dokunmazlar onlara değil mi ?
Bende artmazlar,atmana gerek yok sadece fan takcaklar