Bilgisayarıma Virüs Girdi YARDIM!!

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bence en temiz çözüm, PC'yi güvenli modda açıp, KasperSky Pro ile taratmak ve bu virüs illetinden kurtulmak :)
Sality tarzı bir virüsle karşılaşırsan tüm virüs programlarını devre dışı bırakır ve herhangi bir yerde virüs programlarının ismini kullanarak arama yapmanı engeller. Bu yüzden sistemi boot etmeden temizlemek her zaman en iyi yöntemdir.

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler Bilgisayarı Tarattırdım Ancak Hala Arkada Kendi Kendine Sekme Açıyor Kafayı Yedim. Güvenli Modda Açma Seçeneği Bende Çıkmıyor Onu Nasıl Açıyorduk ?
(Birde Dediklerinizin Videosu vb. Şeyleri Var mı Ya Pek Anlamadım.)

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir aralar bende de vardı bu tarz şeylerden birkaçı hatta daha fazlası insanın başına çok fazla dert açıyor adwcleaner vs arkadaşların yazdığı çoğu program ile taramaları yaptım nasıl bir illetse çözemedim tamamını hazır nedenim varken 3 senedir atmadığım formatı atayım dedim kesin çözüm oldu :sinsi1:

İşte bu yüzden Technopat kullanmıyoruz :ci: @GodofMilker
Kullanmayı bilmiyorum desene şuana önemli olan o programlar'la taratman değil o programlar'la tarattıktan sonraki log önemli sen orda direk sil vb işlemler yaparsan sistemine ağır zararlar verebilirsin kullanmayı bilmiyorum diyebilirsin bu tür konular technopatta bol adw zaten basit bir virüs format herzaman çözüm olmayabilir :)..

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Kullanmayı bilmiyorum desene şuana önemli olan o programlar'la taratman değil o programlar'la tarattıktan sonraki log önemli sen orda direk sil vb işlemler yaparsan sistemine ağır zararlar verebilirsin kullanmayı bilmiyorum diyebilirsin bu tür konular technopatta bol adw zaten basit bir virüs format herzaman çözüm olmayabilir :)..
Ciddi olamazsın ya :(

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adwcleaner dene bilgisayarının sıkıntısı kalmaz. Bende de aynı sorun vardı sürekli değişik setuplar falan açılıyordu adwcleaner ile tarattım ve düzeldi. Kullanımı çok basit.
Adwcleaner kesinlikle bunu dene indirmesi kurulumu kolay ve tarayıcına yüklenmiş tüm reklam veren virüsleri kastıranları siler kesnilikle bunu dene.