Bilisim Sucları!

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir durum var eğer sen küfürü Skype üzerinden yaptıysan bildiğim kadarıyla Skype üzerindeki konuşmalar delil olarak gösterilemiyor fakat başka bir platformda ettiysen 5237. Sayılı Türk Ceza Kanunun 125. Maddesine göre suç oluyor ve ceza süreci 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası ile sonuçlanıyor aynı şey karşıdaki kişi içinde geçerli eğer dolandırma gibi bir durumu Skype gibi bir ağdan konuşarak yaptıysanız onları delil olarak gösteremezsiniz birde 150 TL için savcılığa gitmek akıl karı değil avukat tut şuydu buydu derken onların masrafı sonra mahkeme süreci... @Crowley07
Ancak suç kanıtlanırsa tazminat davası da açabilir.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Ceza verirler mi bilemem avukat değilim ama 5237 sayılı Türk ceza kanununun 245.maddesinin 1.fıkrasına göre suç, hakaret olayına gelince o işleri bir avukata danışmalısın.

ZediaphBack

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin Hatan 150 TL yi Sanal ortamda karşında kimin olduğunu bilmeden vermen Enayiliktir.

GevezeOyuncuNW

play.gevezeoyuncu.com 1.11.2
En iyi cevaplar
0
Hakkını ara 150 TL'yi daha fazla olarak alırsın... Ama kendi isteğinle attıysan bunu koz olarak kullanabilirler...

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Orta çağ filmlerinden dizilerinden animelerinden ve oyunlarindan bir düşünür demişki; "dolandırılmış olmak senin suçun".

Ayrica paypalda payback diye bi olay var paranin geri gelme isteği gibi bir şey ininaldada vardir belki araştır derim.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben Verdimmi Çaldı.
Ve Üzgünüm Delircem.
Kendi İsteğim Ile Atmadım
Ya adam sana şöyle şöyle bir durum var bana 150 lira atar mısın? dediyse ve sen de attıysan o zaman bu senin suçun. Ancak seni bir şekilde bunu yapmaya zorlamış şantaj falan yapmışsa veya bir şekilde hesabını çalarak almışsa bu onun suçudur git hakkını ara.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Valla bu devirde babana bile güvenmeyeceksin derken mecaz kullandıklarını sanmıyorum. Kendi ellerinle teslim ettiğin için takmama olasılıkları olur tabii ki. Ama yine de hakkını aramak en büyük vazifen. Geçmiş olsun

Kimseye sana ihanet edecek kadar güvenme..