98IamLegend98
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
istersen resourcelerimle ve modlarımla sana .minecraft klasörümü atıyım sende bi güzel oynarsın ama bazı launcherlerde olmuyoAdamda bal var bizde hiçbir şey yok
istersen resourcelerimle ve modlarımla sana .minecraft klasörümü atıyım sende bi güzel oynarsın ama bazı launcherlerde olmuyoAdamda bal var bizde hiçbir şey yok
hey scoob istersen hayaletimiz kim bakalım istersen ? maskeyi çıkarttım aha notch! neden bu dosyayı silince öyle bişi olmasını saladın ? notch:bilmiyordum!(Sen banlanmamışmıydınüstünde yasaklı yazıyoduda)Yok teklifin için sağol
knk senin profiline niye mesaj atamıyorum ?hey scoob istersen hayaletimiz kim bakalım istersen ? maskeyi çıkarttım aha notch! neden bu dosyayı silince öyle bişi olmasını saladın ? notch:bilmiyordum!notch olmasaydı yapamazdım (notch bi sürümde mc i geliştirmeyi bıraktı jeb e devretti jeb e teşekkür edem : d)
ayar filan yapmadım ?[DOUBLEPOST=1388753627,1388753589][/DOUBLEPOST]knk senin profiline niye mesaj atamıyorum ?
gift code versen daha iyi olurTebrikler! Bizden bir adet Bill Gates kazandınız!
Google bana odeme yapsa verecem de ^^ayar filan yapmadım ?[DOUBLEPOST=1388753627,1388753589][/DOUBLEPOST]
gift code versen daha iyi olur(minecraft ıd yazan daha olcak yakında olcağı için hesabımı açtım
)
Virüs kendi başına oluşabilecek bir şey değil dosya silmekle virüs gelmez.Kötü amaçlı kişiler virüs oluşturarak senin indirmeni sağlar.Kendi bilgisayarında durduk yere oluşmaz.Ben dosyayı silsem kesin bilgisayar 20 virüs yer yılbaşında olduğu gibi![]()
Buna gelecek cevabı çok merak ediyorum :3Virüs kendi başına oluşabilecek bir şey değil dosya silmekle virüs gelmez.Kötü amaçlı kişiler virüs oluşturarak senin indirmeni sağlar.Kendi bilgisayarında durduk yere oluşmaz.
google dan blog un var dimi ? ve kredi kartın yok dimi ?Google bana odeme yapsa verecem de ^^
Samsung Galaxy Note II cihazımdan gönderildi.Yazim hatası olduysa affola.
Benim de blogum vargoogle dan blog un var dimi ? ve kredi kartın yok dimi ?![]()
Oha anlaşılır cümle kurdu.Libraries in içindeki adını unuttuğum bir jar dosyasını sildim. Artık 1.6.4 e mod yüklüyorum 1.6.2 oluyor örneğin Grafitti, 1.6.2 sürümü yok.Ama yüklüyorum otomatik 1.6.4 oluyor bende 1.6.4 çalışmıyordu o yüzden kodlamayla azcık oynadım 1.6.2 ye her modu yüklüyorum alpha sürümündeki modlar olsa bile![]()
Blogum da yok, kredi kartimda.Sadece espiri niyetine soyledim onu °_°google dan blog un var dimi ? ve kredi kartın yok dimi ?![]()