Bastıkça play'e atıyor 10 kere ard arda bastım açılmadı oyun.birdaha bas![]()
modu tekrar yüklemeni tavsiye ederimPixelmon modu yükledim play'e basıyorum oyun açılmıyor birdaha play'e basıyorum oyun açılmıyor ne yapmam gerekli?
karpuz tarlasında ışık eksikliğinden dolayıdır farketmişsinizdir eğer açık bi yerdeyse gündüzleri bir şey olmaz fakat ışık yoksa gecerli bazıları çıkar yerinden.Eper lav veya glowstone koyarsanz hızlandığı doğrudur.bende factionwarsta cehenlem bitkisinin altına lav ateş veya glowstone koyunca daha hızlı oluyomus dogru mu ?
birde karpız tarlası yaparken karpuzlar arada sırada yok oluyor ışık su eksikliği falan mı ?
cevaplarsan cok mutlu olurum
hayır Kırılmaz çünkü eğer kırılsaydı dünyadan çok kolay düşerdik.[mc dünyası]Katman kayası kırılırmı ?
win7 ise masaüstündeyken sağ tık>Kişiselleştir>Kaydedilen temalar alltakilerden birini ekleyin olacaktır.Sırf mc mi .s,kendi masaüstü arka planımızı nası yapcaz ? animasyonlu olarak.
hmm x üzeri x 64 olduğu kanıtlanmaz çünkü x i 8 alırsak 8 üssü 8 vermez,4 alırsak 4 üssü 4 128 verir,2 alırsak 2 üssü 2 4 verir olmaz veya tek sayı dersen>3 üssü 3 27 eder,5 üssü 5 yine vermez ,7 üssü 7 yine vermez. 1 üssü 1 bir olacağı için 0 üssü 0 da tanımsız olduğu için belirlenmez eğer kanıtladıysanız bilmek isterim.x üzeri x=64 olduğunu kanıtlayabilirmisin ?
var evet faction serverinde mesela ./Give nickiniz 52 yazarsanız elinize spawner gelicektir o spawneri koyup ./spawner Enderman yazarsanız enderman spawneri oluracaba minecraft ta enderman spawneri varmı ben hiç görmedm de ...
Skydazı tavsiye ederim.Modu yüklemem nerdeyse 4 saatimi almıştı bu yüzden hiç modlu minecraft oynamıyorum![]()
Değişiklik olsun diye pixelmon serverda oynayayım dedim deSkydazı tavsiye ederim.
skydaz biraz uzun sürer sağlam olur forge ile yüklersen baelki hata yaparsın yanlış bir dosya silersin kötü olur.[DOUBLEPOST=1399284690][/DOUBLEPOST]Değişiklik olsun diye pixelmon serverda oynayayım dedim de[DOUBLEPOST=1399283563,1399283467][/DOUBLEPOST]Forgeylen yüklemek daha kısa olurmu?çünkü ben mod installerlan yükledimde
yunus bügün açıcam artık serveri illet ettirdiler bana sonunda.Değişiklik olsun diye pixelmon serverda oynayayım dedim de[DOUBLEPOST=1399283563,1399283467][/DOUBLEPOST]Forgeylen yüklemek daha kısa olurmu?çünkü ben mod installerlan yükledimde
Yardım lazımsa @kejdurapa abi yardım edebilirim dedi bana karşılığındada bir şey istemiyor.[DOUBLEPOST=1399288077,1399287682][/DOUBLEPOST]skydaz biraz uzun sürer sağlam olur forge ile yüklersen baelki hata yaparsın yanlış bir dosya silersin kötü olur.[DOUBLEPOST=1399284690][/DOUBLEPOST]
yunus bügün açıcam artık serveri illet ettirdiler bana sonunda.
Abi pluginlerle alakalı bir arkadaşım yardım edebilirim diyor ama rpg pluginlerinden anlamıyorum diyor pluginler ne tür söylermisin belki yardım edebilir oskydaz biraz uzun sürer sağlam olur forge ile yüklersen baelki hata yaparsın yanlış bir dosya silersin kötü olur.[DOUBLEPOST=1399284690][/DOUBLEPOST]
yunus bügün açıcam artık serveri illet ettirdiler bana sonunda.
quest plugininde sıkıntı var sadece onu düzgün bi tane bulabilirse minnettar olurum.Yardım lazımsa @kejdurapa abi yardım edebilirim dedi bana karşılığındada bir şey istemiyor.[DOUBLEPOST=1399288077,1399287682][/DOUBLEPOST]
Abi pluginlerle alakalı bir arkadaşım yardım edebilirim diyor ama rpg pluginlerinden anlamıyorum diyor pluginler ne tür söylermisin belki yardım edebilir o![]()