Bilmediğiniz herşeyi sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum.

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba mc hakkında bilmediğiniz herşeyi sorabilirsiniz elimden geldiğince yardım ederim.
Plugin
eklentiler
mod kurulumu
mapler.
nasıl hub server kuralacağı.
Rpg yardımları.
Rpg servere kuracaklara yardımlar vs vs.

Son düzenleme:

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende factionwarsta cehenlem bitkisinin altına lav ateş veya glowstone koyunca daha hızlı oluyomus dogru mu ?
birde karpız tarlası yaparken karpuzlar arada sırada yok oluyor ışık su eksikliği falan mı ?
cevaplarsan cok mutlu olurum

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Pixelmon modu yükledim play'e basıyorum oyun açılmıyor birdaha play'e basıyorum oyun açılmıyor ne yapmam gerekli?

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pixelmon modu yükledim play'e basıyorum oyun açılmıyor birdaha play'e basıyorum oyun açılmıyor ne yapmam gerekli?
modu tekrar yüklemeni tavsiye ederim
bende factionwarsta cehenlem bitkisinin altına lav ateş veya glowstone koyunca daha hızlı oluyomus dogru mu ?
birde karpız tarlası yaparken karpuzlar arada sırada yok oluyor ışık su eksikliği falan mı ?
cevaplarsan cok mutlu olurum
karpuz tarlasında ışık eksikliğinden dolayıdır farketmişsinizdir eğer açık bi yerdeyse gündüzleri bir şey olmaz fakat ışık yoksa gecerli bazıları çıkar yerinden.Eper lav veya glowstone koyarsanz hızlandığı doğrudur.
Katman kayası kırılırmı ?
hayır Kırılmaz çünkü eğer kırılsaydı dünyadan çok kolay düşerdik.[mc dünyası]
Sırf mc mi .s,kendi masaüstü arka planımızı nası yapcaz ? animasyonlu olarak.
win7 ise masaüstündeyken sağ tık>Kişiselleştir>Kaydedilen temalar alltakilerden birini ekleyin olacaktır.
x üzeri x=64 olduğunu kanıtlayabilirmisin ?
hmm x üzeri x 64 olduğu kanıtlanmaz çünkü x i 8 alırsak 8 üssü 8 vermez,4 alırsak 4 üssü 4 128 verir,2 alırsak 2 üssü 2 4 verir olmaz veya tek sayı dersen>3 üssü 3 27 eder,5 üssü 5 yine vermez ,7 üssü 7 yine vermez. 1 üssü 1 bir olacağı için 0 üssü 0 da tanımsız olduğu için belirlenmez eğer kanıtladıysanız bilmek isterim.
acaba minecraft ta enderman spawneri varmı ben hiç görmedm de ...
var evet faction serverinde mesela ./Give nickiniz 52 yazarsanız elinize spawner gelicektir o spawneri koyup ./spawner Enderman yazarsanız enderman spawneri olur

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Modu yüklemem nerdeyse 4 saatimi almıştı bu yüzden hiç modlu minecraft oynamıyorum <_<

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Değişiklik olsun diye pixelmon serverda oynayayım dedim de :D[DOUBLEPOST=1399283563,1399283467][/DOUBLEPOST]Forgeylen yüklemek daha kısa olurmu?çünkü ben mod installerlan yükledimde
skydaz biraz uzun sürer sağlam olur forge ile yüklersen baelki hata yaparsın yanlış bir dosya silersin kötü olur.[DOUBLEPOST=1399284690][/DOUBLEPOST]
Değişiklik olsun diye pixelmon serverda oynayayım dedim de :D[DOUBLEPOST=1399283563,1399283467][/DOUBLEPOST]Forgeylen yüklemek daha kısa olurmu?çünkü ben mod installerlan yükledimde
yunus bügün açıcam artık serveri illet ettirdiler bana sonunda.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
skydaz biraz uzun sürer sağlam olur forge ile yüklersen baelki hata yaparsın yanlış bir dosya silersin kötü olur.[DOUBLEPOST=1399284690][/DOUBLEPOST]
Yardım lazımsa @kejdurapa abi yardım edebilirim dedi bana karşılığındada bir şey istemiyor.[DOUBLEPOST=1399288077,1399287682][/DOUBLEPOST]
Abi pluginlerle alakalı bir arkadaşım yardım edebilirim diyor ama rpg pluginlerinden anlamıyorum diyor pluginler ne tür söylermisin belki yardım edebilir o :D

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yardım lazımsa @kejdurapa abi yardım edebilirim dedi bana karşılığındada bir şey istemiyor.[DOUBLEPOST=1399288077,1399287682][/DOUBLEPOST]
Abi pluginlerle alakalı bir arkadaşım yardım edebilirim diyor ama rpg pluginlerinden anlamıyorum diyor pluginler ne tür söylermisin belki yardım edebilir o :D
quest plugininde sıkıntı var sadece onu düzgün bi tane bulabilirse minnettar olurum.

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraft indev hakkında ne biliyorsun

Güvercin cihazımdan uçurularak gönderildi

EnderKhai

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tek gözlü zombi yada renkli yazı bide canavar yaratıcısı içinde hep domuz oluyo onu nasıl deiştireblrm
hızlı lutfenn ??