Bir davranıştan nasıl vazgeçersiniz ?

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba , herhangi bir davranışınız olduğunu varsayın ve her gün bu davranışı bu fiili uygulamaktasınız nasıl vazgeçersiniz ya da en azından azaltırsınız bu davranışa harcadığını zamanı ?
örnek:Teknoloji bağımlılığı

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Onun beni değil benim onu kontrol etmem gerektiğinin bilincine varır ve dizginleri elime alırdım. İrade önemli.

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Onun beni değil benim onu kontrol etmem gerektiğinin bilincine varır ve dizginleri elime alırdım. İrade önemli.
Gerçekten irade önemli ancak iradem zayıf zararınıda biliyorum ele almam gerektiğinde biliyorum bu bağımlılığın dizginlerini ama her defasında başarısız oluyorum.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Gerçekten irade önemli ancak iradem zayıf zararınıda biliyorum ele almam gerektiğinde biliyorum bu bağımlılığın dizginlerini ama her defasında başarısız oluyorum.
Eğer bağımlılığınızın ne olduğunu söylerseniz yardımcı olabilirim, isterseniz bana özelden yazın. He tabi söylemek istemezseniz anlarım.

CreaxTR

Victory is only for those who believe him.
En iyi cevaplar
0
Kardeşim içmiceksin sigara olucak biticek ama malesef bende içiyorum bırakması zor be aga

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaptığın şeyi yapmaya devam et, olayın süresini artır. Çok daha hızlı sıkılırsın ve 1 ay sonra olay seni iter, yapmak istemezsin.