5jellyden beleş aldımAldığın yere bağlı bir durum.
24-36 Saate oturmuş olması gerekir.
Fakat 30 Dakikaya da oturduğuna şahit oldum.
5Jelly nedir5jellyden beleş aldımFTP çalışıyor, previewde dosyalar gözüküyor.
5Jelly nedir
İlk defa duydum hiç bilmiyorum fikrimde yok.![]()
Çünkü onlar var olan domain üzerinden bir sub domain oluşturuyor.Bir de beleş subdomainli siteler mesela ***********.bedavahosting.net nasıl anında oturuyor?
Daha domainin kendisi oturmadan subdomain oluşturdum. Doğru bir şey mi? Kaldırayım mı?Çünkü onlar var olan domain üzerinden bir sub domain oluşturuyor.![]()
Bu site nasıl bir site yahu. :IDaha domainin kendisi oturmadan subdomain oluşturdum. Doğru bir şey mi? Kaldırayım mı?
4 saat önce aldım.[DOUBLEPOST=1413651741,1413651707][/DOUBLEPOST]Bu site nasıl bir site yahu. :I
Sorun olmaz fakat domain ne zamandır oturmuyor ?
Xenforon nullanmış ben rapor etmeden kapat yardım istemiyorum canım.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
böyle bir forum mu açmak istiyorsun yoksa forumun var baska bir şeymi yapmak istiyosun ?
Daha bekle , daha o pişmemiş.4 saat önce aldım.[DOUBLEPOST=1413651741,1413651707][/DOUBLEPOST]
Xenforon nullanmış ben rapor etmede kapat yardım istemiyorum canım.
PHPKF kuracağım ben, Türk hemde. Mybb kullanıyordum 3 yıldır sevmiyorum artık. Phbb kurdum dün sevmedim, dandik. PHPKF harika.Daha bekle , daha o pişmemiş.
Çiğ etin dolması olmaz. (Bende anlamını bilmiyorum)
PhpKF çok kötü tasarımsal olarak.PHPKF kuracağım ben, Türk hemde. Mybb kullanıyordum 3 yıldır sevmiyorum artık. Phbb kurdum dün sevmedim, dandik. PHPKF harika.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bence gayet iyi. Beleş ne tavsiye edersin?PhpKF çok kötü tasarımsal olarak.![]()