Alps
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
XenForo lisansı satın al XenForo candır.Bence gayet iyi. Beleş ne tavsiye edersin?
XenForo lisansı satın al XenForo candır.Bence gayet iyi. Beleş ne tavsiye edersin?
140 dolar hayatta vermem.XenForo lisansı satın al XenForo candır.
Bilmem ki bizim Yuğsuf forum işinden daha iyi anlar.
@SectionFire
forumun iyi bir yere geldikten sonra alırsın gelmedikçe alma zaten.140 dolar hayatta vermem.
Bir sunucu sitesi için? Başvurular, vb. için yapacağım.forumun iyi bir yere geldikten sonra alırsın gelmedikçe alma zaten.
Aynen öyle hocam.forumun iyi bir yere geldikten sonra alırsın gelmedikçe alma zaten.
Aynen öyle hocam.
Ölü yatırım gibi olur.
O tarz bir forumda MyBB bile iş görür Sergun.![]()
Bir sunucu sitesi için? Başvurular, vb. için yapacağım.
Mybb kullanıyorum şu an. Tasarım olarak, işlevsellik olarak daha iyi. Bu yüzden PHPKF'ye geçeceğim.Bir tane MyBB filan bas üstüne küplü Minecraft teması at.
PS'de arka plana sunucu ismini yaz.
Forumun hazır.
Kahkaha attım.Siz hosting almışsınız domain almamışsınızki kullandığınız panelde hosting paneli. Domain alıp hosta ns yönlendirmesi yapmanız gerekmekte.
ayrıca ***********.net domaine adına hiçbirşekilde kayıt yapılmamış
![]()
Ben de bakmıştım. Ns oturmadığından diye düşünmüştüm. Oturmadan gözüküyor mu?Kahkaha attım.
Sergun ne bu şimdi.![]()
[DOUBLEPOST=1413660309,1413659474][/DOUBLEPOST]Siz hosting almışsınız domain almamışsınızki kullandığınız panelde hosting paneli. Domain alıp hosta ns yönlendirmesi yapmanız gerekmekte.
ayrıca ***********.net domaine adına hiçbirşekilde kayıt yapılmamış
![]()
Domain olmadan NS verme. "qeyf"Ben de bakmıştım. Ns oturmadığından diye düşünmüştüm. Oturmadan gözüküyor mu?
Beleş zaten
[DOUBLEPOST=1413660309,1413659474][/DOUBLEPOST]![]()
Böyle gözüküyor status.
Adamlar beleş Web hosting veriyor.Ben yabancıyım bu işlerde. Hemen beleş bir yerden vereyim. Ben beleş .net veriyorlar diye düşünmüştüm. Şimdi mesajı okuyunca anladım. Teşekkürler uyarı için. Beleş şaşırmıştım bendeYanlış anlamışım
![]()