Bir Ekip ! [The Blood]

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dur bari bende yazayım:
Güneşli bir Nisan günüydü.Her günkü gibi bir Nisan Yağmuru estiriyordu etrafta.Kadir,İngiltere'ye beyin göçü yapmış bir Türk'tü.Kadir,bu yağmurun altında işine gidiyordu.Her zaman tam yoldayken yağmur dinerdi,ama bugün dinmemişti.İşe gittiğinde camlar kırık,bilgisayarlar parçalanmış haldeydi.Kadir,neye uğradığını şaşırmadan kafasına sert bir şey yedi.Bayılırken bir maske görmüştü,kıpkırmızıydı.Uyandığında bir depodaydı.Kalkmaya çalışırken bağlı olduğunu farketti.Kaçırıldığını anlaması uzun sürmedi.Bir adam gelmişti başına.Aynı maskeyi giyiyordu.Maskeyi çıkardı.Siyah saçlı,sakallı,yeşil gözlü bir adamdı.Bir anda Kadir bayıldı,rüya görmeye başladı.Rüyasında bir otlaktaydı.Kuzular şen şen otlarken,inekler kenarda sohbet ediyordu.Evet,inekler konuşuyordu!Kadir,şaşkınca ineklerin yanına gitti.İnek ona tepik attı ve Kadir kuzuların yanına uçtu.Halbuki,canı hiç yanmamıştı.İleride bir şey gördü.Daha da iyi bakınca onun bir korsan bayrağı olduğunu gördü.Oraya doğru ilerlerken bir anda çimenler metale dönüştü.Yerlerde mavi ve beyaz metaller şekiller oluşturuyordu.İleride Kadir annesini gördü.Annesine koşarken bir anda üstünde bulunduğu metal aşağı inmeye başladı.İndiği yer,altı suyla dolu bir tapınaktı.İlerledi Kadir.O sırada sırtında bir ağrı hissetti,sonra bir daha,sonra bir daha...
Kadir,şok geçirerek uyandı.Ona elektrik bağlamışlardı.Önünde bir kitap duruyordu.Bu kitap Arapça'ydı.Tek okuyabildiği yer "Al" kelimesiydi.Bir an Kur-an'ı Kerim olduğundan şüphelendi,ama onu İngilizler kaçırmıştı,yani olasılıklar yarı yarıyaydı.Bir an kapıda beyaz bir şey belirdi.Bir kıyafetti bu.Cebinde bıçak vardı adamın.Bir anda duvar kırıldı.Kıyafet bir anda Kadir'in içine girdi.Kadir,sanki evrimleşmişti.Gözleri simsiyah oldu.Adamlar elektrik şokunu çalıştırdı.Kadir'in yanaklarından elektrikler çıkıp adamları çarptı ve ipleri yaktı.Kadir,ne olduğunu anlamadan özgürdü...
(Assassin's Creed serisinin etkileri bazı yerler,anlayan anladı :D)

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben okuduğumda kızdı .s.s (Üste Çıkma Çabaları v.1)Tamam o zaman vampirli de olabilir yehuu :D @Pr1sonsoul sen de fikir ver lao :D
Edit : Kapalıymış. @Iskefiyeli01 Sen ver bari[DOUBLEPOST=1414780122,1414779962][/DOUBLEPOST]
He bide bir şey daha diyeceğim;Abi sen niye bu kadar havalı davranıyon bu işaretler filan :D Yni bi drm vrsa syle hlldrz .s.s
Geldim ve maça girdim :/ (Lol)[DOUBLEPOST=1414788921][/DOUBLEPOST]
Ekipte olman gerek -_-
Alım mı var ? Admin abi ben 20 sunucuda admin oldum abi .s[DOUBLEPOST=1414790165][/DOUBLEPOST]Hangi alanı istediğiniz: Hayalperest
Seçtiğiniz alan hakkında örnek metin/resim: Yağmurlu bir Sonbahar gecesiydi, pencereden içeri damlayan o soğuk yağmur damlaları ve camın kenarında okuduğum vazgeçilmez kitabım "..." (İsim bulamadım). Şimşekler çakıyordu, evde herkes uyuyor ve horluyordu. Her ne kadar göz kapaklarım ağırlaşsa da bu kitabın sonunu getirmeyi çok istiyordum. O muhteşem sürükleyici kitabımın o heyecanlı anlarına gelmişken aşağıdan bir ses geldi, meraklıydım, fazlasıyla meraklıydım. Bu saatte kim ne yapacaktı ki ? Hem korkuyor, hem merak ediyordum. Nihayetinde nefsime yenilip merdivenlerden aşağıya doğru indim. Aşağıya indikçe kalbim daha çok çarpıyordu, ancak merakım kalbimin sesini bastırdı. Sonunda kararımı verip aşağıya indim. Karşıma çıkan o iyi kuşanmış iki adam ve ellerindeki kardeşim beni şok içerisinde bıraktı ancak hızlı düşünmeliydim, o iki adama karşı sadece ben, ne yapabilirdim ki ? elime ilk geçirdiğim şeyi fırlattım tabi ki onlar boş dururlar mı ? İçlerinden biri hemen kılıcını çekip üstüme yürümeye başladı, yukarıya koşuyordum, merdivenlerin oraya. Diğerinin ona "Acele etmeliyiz." demesiyle peşimi bıraktı. Ancak kardeşim, sürüklenerek evden çıkarıldı evdeki herkes nasıl olur da uyanmazdı ? Bu gürültülü kabus, bu korku, bu endişe. Ne yapmalıydım derken o uğultulu gök gürültüsü ile uyandım, dışarıda hala yağmur yağıyordu, ve tabi ki kitabım yarı açık vaziyette yatağımın üstüne serilmişti. "Neyse ki kabusmuş" dedim içimden, korkunçtu, çok korkunç. Bundan korkmamak elde miydi ? Hayır, tabi ki hayır...

Not: Oldu mu bilmiyorum işte aklıma ne geldiyse yazdım .s :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Geldim ve maça girdim :/ (Lol)[DOUBLEPOST=1414788921][/DOUBLEPOST]
Alım mı var ? Admin abi ben 20 sunucuda admin oldum abi .s[DOUBLEPOST=1414790165][/DOUBLEPOST]Hangi alanı istediğiniz: Hayalperest
Seçtiğiniz alan hakkında örnek metin/resim: Yağmurlu bir Sonbahar gecesiydi, pencereden içeri damlayan o soğuk yağmur damlaları ve camın kenarında okuduğum vazgeçilmez kitabım "..." (İsim bulamadım). Şimşekler çakıyordu, evde herkes uyuyor ve horluyordu. Her ne kadar göz kapaklarım ağırlaşsa da bu kitabın sonunu getirmeyi çok istiyordum. O muhteşem sürükleyici kitabımın o heyecanlı anlarına gelmişken aşağıdan bir ses geldi, meraklıydım, fazlasıyla meraklıydım. Bu saatte kim ne yapacaktı ki ? Hem korkuyor, hem merak ediyordum. Nihayetinde nefsime yenilip merdivenlerden aşağıya doğru indim. Aşağıya indikçe kalbim daha çok çarpıyordu, ancak merakım kalbimin sesini bastırdı. Sonunda kararımı verip aşağıya indim. Karşıma çıkan o iyi kuşanmış iki adam ve ellerindeki kardeşim beni şok içerisinde bıraktı ancak hızlı düşünmeliydim, o iki adama karşı sadece ben, ne yapabilirdim ki ? elime ilk geçirdiğim şeyi fırlattım tabi ki onlar boş dururlar mı ? İçlerinden biri hemen kılıcını çekip üstüme yürümeye başladı, yukarıya koşuyordum, merdivenlerin oraya. Diğerinin ona "Acele etmeliyiz." demesiyle peşimi bıraktı. Ancak kardeşim, sürüklenerek evden çıkarıldı evdeki herkes nasıl olur da uyanmazdı ? Bu gürültülü kabus, bu korku, bu endişe. Ne yapmalıydım derken o uğultulu gök gürültüsü ile uyandım, dışarıda hala yağmur yağıyordu, ve tabi ki kitabım yarı açık vaziyette yatağımın üstüne serilmişti. "Neyse ki kabusmuş" dedim içimden, korkunçtu, çok korkunç. Bundan korkmamak elde miydi ? Hayır, tabi ki hayır...

Not: Oldu mu bilmiyorum işte aklıma ne geldiyse yazdım .s :D
Beğendim. Ama bir konuşma açmam lazım artık kendileri ile çalışmalarını istedikleri kişileri kendilerinin yardımıyla seçmeliyim :(

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
.:: DDOS ::. Diye Bir Program Var Her Siteye DDOS Atar Ama Turuva Atı İçerikli Bir Program , Tabi Bu Zannediyor Bir Ceza Yemedi Evine Yollamışlardır Mektubu ... IP Tespiti Çok Çabuk Oluyor Changer'i Yoksa Zaten Tamam O Arkadaşın İşi Varsa Bile Rahatlıkla Bulurlar MEB Sonuçta Devlete Bağlı Bir Kurum

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Pixel Art'a geçebilirdim fakat ücret ile çalışıyorum :D
İşte bu yüzden olmaz -_-
.:: DDOS ::. Diye Bir Program Var Her Siteye DDOS Atar Ama Turuva Atı İçerikli Bir Program , Tabi Bu Zannediyor Bir Ceza Yemedi Evine Yollamışlardır Mektubu ... IP Tespiti Çok Çabuk Oluyor Changer'i Yoksa Zaten Tamam O Arkadaşın İşi Varsa Bile Rahatlıkla Bulurlar MEB Sonuçta Devlete Bağlı Bir Kurum
Sanırım yanlış konuya daldın ^_^
Ekip arkadaşların seni kabul ettiler ^_^

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi alanı istediğiniz: pixel art
Seçtiğiniz alan hakkında örnek metin/resim: ipaddeyim ama resim gücüm güzeldir.