- En iyi cevaplar
- 0
Senin duruma benzemiyor değilBkz. Espirinin içine etmek
Senin duruma benzemiyor değilBkz. Espirinin içine etmek
Düşündürücü :'(Senin duruma benzemiyor değil![]()
edit:Başlıktan kimse bir şey anlamayacak. Konuya kimse cevap yazmayacak. Günler,aylar ve hatta yıllar geçecek ve sen hala kalan son umutların ve katlettiğin Türkçenle bu sorunun cevabını arıyor olacaksın. Bir gün ölmeden önce çocuğuna bu sorunun cevabını bulmasını isteyeceksin ve hayata gözlerini yumacaksın. Maalesef asla bunun cevabını öğrenemeyeceksin.
Güzel. 2. Biri başvurduğunda değerlendirmeye alınacaksınızHangi alanı istediğiniz: Hayalperestlik
Seçtiğiniz alan hakkında örnek metin/resim:
Başka bir konuya yazdığım bu cevap yeterli olur hüloğ ^^
Ayrı bir oyun, java ile yapıyoruz. Ve korku oyunu olmayacakMinecraft üzerindenmi yapıyorsunuz yoksa ayrı bir oyun yapıyorsanız Unity korku oyunları için baya güzel oyun motorudur. Bir silent hill bile çıkarabilirsiniz
Değerlendirmeye alınıyorsunuz...Hangi alanı istediğiniz: Hayalperestlik
Seçtiğiniz alan hakkında örnek metin/resim:
Başka bir konuya yazdığım bu cevap yeterli olur hüloğ ^^
edit:
yeni hikaye
Karanlık bir geceydi. Işık ve aydınlık yokdu. Sesizlik ve korku hakimdi.Arada şimşek çakıyordu. Şiddetli soğuk derimi sıyırıyordu. Bana söylediği o soğuk ve kırıcı sözler hala aklımda idi. Her zaman beni koruyp sevmişti ama nedense artık benden nefret ediyordu. Ben bunlar üzerinde düşünürken çoktan güneş doğmuş, kuşlar cıvıldamaya ve trafik hareketlenmeye başlamıştı.
Verirsen iyi olur.Hangi alanı istediğiniz:Hayalperest/Kodlama/Grafiker/Pixelart/Hayalperest
Seçtiğiniz alan hakkında örnek metin/resim:Link verebilirim istiyorsan my proje![]()