Bir ev işte [İlk Yapım]

Agenor

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İlk defa böle büyük ev yaptım (Bana göre) foto kalite kötü olduğunu biliyorum ama server sürekli res attığı için direk çekip koydum.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeşil ile siyahın uymadığını düşünen bir insanım ve yeşil kullanacağım Son renk olur çoğunlukla.

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Çok değişik bir tasarım olmuş beğendim. Fakat siyah ve yeşil yün azıcık şey olmuş yani bilgisayarımsı gibi bi' şey olmuş. Hani anlarsın. Ama beğendim gelişeceğine inanıyorum. İçini de yapsaydın daha güzel olabilirmiş.

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş hatta ilk yapına göre forumdaki çoğu kişiden iyisin fakat başlıklar çok sade. Örnek olarak şöyle yapabilirsin:
Modern Ev/İlk Yapım/Build by: Agenor

Agenor

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinize tek tek teşekkür ederim.
Öncelikle siyah yeşil uyumu hakkında söylüyeceğim başta klasik olarak siyah beyaz düşündüm fakat genelde herkes öyle yaptığı için farklılık yaratabilmek için siyah yeşil seçtim.
Evin içi konusu ise sadece içini 3 katlı olarak yaptım merdiven gln ekledim okadar süsleme vs yapmadığım için ekleme gereksinimi duymadım
Texture pack : modern hd and new modern, mobilden yazdığım için modern mi new modernmi tam hatırlıyamıyorum ama ikisinede baktığım için pek fark yok aralarında

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben anlamıyom hala : "siyah renk uyumu beyaz zımbırtısı şurası sadeleştirilmiş arka plan görüntüsündeki kusur yok yel değirmeninin ucu 2 blok yana kaymalı sağdaki bloklarla soldaki bloklar sürreal bir yapı oluşturma çabasında kırmızı ile lavlar görüntü bozukluğu yaratmış."
Siz manyakmısınız? Ne diyonuz anlamıyorum yapı yapıdır güzeldir.