Bir Fikir (Profesyoneller Baksın)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Konu hortladımı ne ? En son B38T14 klan plugini istiyordu.:olgun:[DOUBLEPOST=1409056870,1409056821][/DOUBLEPOST]
2 kere işti bu.^_^
:olgun: ne? :olgun:
Bak .. Ön Yargının Ne Olduğunu Sana Öğretmek İsterdim Gerçekten İsterdim Ön Yargı Birini Dış Görünüşten Yargılamaktır Fakat Ben Senin Konuşma Üslübuna Ve Karakterine Bakarak Yargılıyorum Ki Haklıyımda Ayrıca Nasıl Alakası Yok ? Baban Eğlenmen İçin sana Para Vermiyormu ? Veriyor tabii ki O da Baba Parası O zaman Zaten Baban Sana Bakmakla Ve Bütçesinden Yeteri Kadar bir Pay Vermekle Hükümlü Yani Sen Büyüyünce Oğlun bir şey İstediği Zaman (Kızın Veya) Hayır Olmaz Baba Parası Yemiyiceksiniz diye Oğlunu/Kızını Eğlendirmek İçin Para Vermiyicekmisin ?

Şimdi Lafı Çevirip Sakın bana Alakası Yok Deme Çünkü Senin Kafan Böyle Çalışıyor.
hiçbir şekil de karşında ki insanın kafasının nasıl çalışıp çalışmadığını anlayamazsın sadece forumu bırakacağım diye son zamanlar da millete saldırgan davranıyorum ayrıca hala anlamadın sen beni boşuna sana burada laf anlatıp konuyu saptırmaya gerek yok.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:olgun: ne? :olgun:

hiçbir şekil de karşında ki insanın kafasının nasıl çalışıp çalışmadığını anlayamazsın sadece forumu bırakacağım diye son zamanlar da millete saldırgan davranıyorum ayrıca hala anlamadın sen beni boşuna sana burada laf anlatıp konuyu saptırmaya gerek yok.
Haklısın Sana Laf Anlatırken Konu Sapıyor O Yüzden Susalım