yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
ÇİNCE ! AMAN TANRIM !Konudan alakasız bildiği çince her kelimeyi artistlik niyetine sarf eden gençleri diz çöktürüp bağlayıp odaya Jonhy Sins'i çagırdım
----------------------------------
(İmza)
ÇİNCE ! AMAN TANRIM !Konudan alakasız bildiği çince her kelimeyi artistlik niyetine sarf eden gençleri diz çöktürüp bağlayıp odaya Jonhy Sins'i çagırdım
Yolomanı cümlemle etkisiz hale getirdikten sonra unicornuma bindim ama mazotu yoktuÇİNCE ! AMAN TANRIM !
(İmza)
Yarım bir şekilde devam ettiriyor. Bu arada devam etme sırası sizde .-.Ben son kalan insan olarak flugellerle insan ırkını devam ettiriyorum , kendi adına konuş. (XD)
(İmza)
LANET TURANCILAR ETRAFI SARMIŞ! HADİ "JAPON O Bİ KRE CAHİL" DEMEYE BAYILAN OTAKU ORDUSUNU ÇAĞIRALIM!!?!?!?!?!!!!!11!!1!!!Konudan alakasız bildiği çince her kelimeyi artistlik niyetine sarf eden gençleri diz çöktürüp bağlayıp odaya Jonhy Sins'i çagırdım
Yarım bir şekilde , çünkü flugel ile insan karışımı direk melez oluyor*Yarım bir şekilde devam ettiriyor. Bu arada devam etme sırası sizde .-.
Ben de onu diyorum, güzelim Jibril'e ne yaptınYarım bir şekilde , çünkü flugel ile insan karışımı direk melez oluyor*
(İmza)
Ben ve jibril ölmüyoruz <3Ben de onu diyorum, güzelim Jibril'e ne yaptın
Bu arada herkes ölür. mutlu son.
Ve sonra alarmlı saatin çaldı ve uyandın.Jibril ile olan nikahıma yoloman'ı nikah şahidi yaptıktan sonra Muhammed ile kavurmalı pilav yedik
Aklıma Ne, nerede, ne zaman, ne yapıyor oyunu geldi lan .-.Jibril ile olan nikahıma yoloman'ı nikah şahidi yaptıktan sonra Muhammed ile kavurmalı pilav yedik
*Allah is watching capsi*Ve sonra alarmlı saatin çaldı ve uyandın.
(İmza)
Evlat. Emin ol cennete gittiğinizde Jibril ile daha mutlu bir yaşam süreceksiniz. YANİ ÖLÜN.Ben ve jibril ölmüyoruz <3
(İmza)
『 』 asla kaybetmez evlat.Evlat. Emin ol cennete gittiğinizde Jibril ile daha mutlu bir yaşam süreceksiniz. YANİ ÖLÜN.
(Kutunun içinde ne yazıyor?)『 』 asla kaybetmez evlat.
Bir şey yazmıyor. Ciddiyim.*(Kutunun içinde ne yazıyor?)
(Neden o kutu orda o zaman?Bir şey yazmıyor. Ciddiyim.*
O kutunun anlamı direk boşluk demek. Boşluk asla kaybetmez.(Neden o kutu orda o zaman?)