Bir Hikaye Ve devamını getir!

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyse konuya devam! 2 mesaj önceki mesajıma hiç kimse cevap vermediği için cevabı evet olarak kabul ediyorum. Yani konunun yönünü gene FNAF a çekiyorum :)...
Pilavdan sonra gene halisyülasyonlar ("It's me" veya korkunç animatronik suratları.) görmeye başladım...

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Neyse konuya devam! 2 mesaj önceki mesajıma hiç kimse cevap vermediği için cevabı evet olarak kabul ediyorum. Yani konunun yönünü gene FNAF a çekiyorum :)...
Pilavdan sonra gene halisyülasyonlar ("It's me" veya korkunç animatronik suratları.) görmeye başladım...
Puppet seni öldürüp vücudunu Animatroniclerden birine dolduracak. B)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Aslından bunlarin hepsi bir oyundu oynayana kişi bilgisayarin fişini çekti
Ve daha sonra çektiği fişin aslında komadaki dedesinin yattığı hastanede priz bulamadıklarından eve kablo çekip bağladıkları, yaşamsal faaliyetleri geçici olarak devralan makinenin fişi olduğunu farketti ve kafayı yiyip intahar etti.

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve daha sonra çektiği fişin aslında komadaki dedesinin yattığı hastanede priz bulamadıklarından eve kablo çekip bağladıkları, yaşamsal faaliyetleri geçici olarak devralan makinenin fişi olduğunu farketti ve kafayı yiyip intahar etti.
Ama adam süper gücü olduğunu unuttu uçarak dedesinin yanına gitti ve onu iyileştirdi

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
(Yuh...)
Ama o sırada süper güçleri dedesine geçti ve dedesi elindeki bastonu atıp uçmaya başladı. Sürekli "Uçuyorum!" diyordu...
Sonra freddys fazbear pizzaya gitti animatroniclerin hepsini paramparça etti mike schimth (yanlış yazmış olabilirim ismi) bu kabusdan kurtardı

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha sonra aslında dünyadan LoL evrenine ışınlandığını farketti ve Support olarak oynamaya başladı
(LoL de en ufak bir bilgim olmadığı için susuyorum. Beni susturduğun için teşekkür ederim :(...)[DOUBLEPOST=1431523439,1431523350][/DOUBLEPOST]
Sonra freddys fazbear pizzaya gitti animatroniclerin hepsini paramparça etti mike schimth (yanlış yazmış olabilirim ismi) bu kabusdan kurtardı
Ama animatroniklerin içindeki ruhlar artık serbestti ve Mike (purple guy) korkudan SpringTrap in içine girdi. Fakat SpringTrap ın içindeki mekanizma çalışınca kıyma oldu...

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sonra Puppet Golden Freddy'nin içine yeni ruhlar yerleştirdi ve animatronic'lerin hepsini uyandırmaya başladı. Daha sonra dünyadaki herkesi ruhsal güçleriyle öldürdüler, hapi ending :([DOUBLEPOST=1431523500,1431523466][/DOUBLEPOST]
(LoL de en ufak bir bilgim olmadığı için susuyorum. Beni susturduğun için teşekkür ederim :(...)[DOUBLEPOST=1431523439,1431523350][/DOUBLEPOST]
Ama animatroniklerin içindeki ruhlar artık serbestti ve Mike (purple guy) korkudan SpringTrap in içine girdi. Fakat SpringTrap ın içindeki mekanizma çalışınca kıyma oldu...
Yalnız çok ağır spo veriyon, oynayan var oynamayan var :(