ibrahim019
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bir Oyuncu Bir Komut Yazıyor Herkezi Atıyor değişik harflerle
Kodu söyle biz de engelleyelim ? bir de kodla antiad ne alakaO Kodu Biliyorum.Onun yapılmamasını istiyorsan Phonix in yeni sürümünü veya AntiAd pluginini yükle
Kodunu paylaşamam kb yın 2.sorunuza gelince antiad plugini uzun karışık yazıları engelliyor bu sayede o kodu yazamamış oluyorsun !Kodu söyle biz de engelleyelim ? bir de kodla antiad ne alaka
phoenixi yapan bilerek içine bilerek o komutu koymuş diyorsunKodunu paylaşamam kb yın 2.sorunuza gelince antiad plugini uzun karışık yazıları engelliyor bu sayede o kodu yazamamış oluyorsun !
O Kodu Biliyorum.Onun yapılmamasını istiyorsan Phonix in yeni sürümünü veya AntiAd pluginini yükle
Phonenix in yeni sürümünde o kodlar engellendi diyorum farklı şeyler niye anlamak istiyorsun ?phoenixi yapan bilerek içine bilerek o komutu koymuş diyorsun
kodu koymuş ama sonra o kodu kaldırmış yani farklı bir şey anlamadmPhonenix in yeni sürümünde o kodlar engellendi diyorum farklı şeyler niye anlamak istiyorsun ?
Kardeşim bak o tür kodlara ASCII türü kodlar deniliyor antiad veya phoenixanticheat in yeni versiyonunu kullanabilirsin yeni versiyonda ASCII kodlarını engelledi phoneix kodu onun koyduğuda yok minecraft ta hata o yüzden hatanın çözümü için antiad veya phoenixanticheat in son versiyonunu kullanabilirsin .kodu koymuş ama sonra o kodu kaldırmış yani farklı bir şey anlamadm
Bende bundan şüphelenmiştim deKardeşim bak o tür kodlara ASCII türü kodlar deniliyor antiad veya phoenixanticheat in yeni versiyonunu kullanabilirsin yeni versiyonda ASCII kodlarını engelledi phoneix kodu onun koyduğuda yok minecraft ta hata o yüzden hatanın çözümü için antiad veya phoenixanticheat in son versiyonunu kullanabilirsin .
BiliyorumBende bundan şüphelenmiştim de
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.