Bir oyuncuya dava nasıl açılır ?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Peki bu oyuncuların paralı bir dosyanın orijinalinin bozulmuş versiyonunu ücretsiz olarak aldıkları için dava edilmesi gerekmez mi. Dava edilince onlara işlem uygulanır biliyorum. Hatta pek hatırlamıyorum herhalde Activision kendi oyununu torrente yüklemişti ve içine fazla bir dosya eklemişti. Yeni güncellemede orijinallerden o dosyayı silmişlerdi. Böylece cracklileri tespit edip dava açıp yaklaşık 3 milyon $ 'lık tazminat almışlardı.
1.7.9'dan sonra UUID geldiği için senin nickinle girseler bile skinleri steve oluyor. O zaman 1.7.2 sunucuları öldürmeye başlayalım.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Premium alırken sözleşmeyi okusaydın keşke

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
zengin olma hayalleri vol. 13123234532

hmm. simdi sen "binlerce" kelimesini kullandığın için para kazanmak istiyorsun gibime geldi

@Glyphl nin de ismi ile giriş yapılmıştı (benim serverimde)önce kişiyi uyardım başka çara geçin diye sonra unregister yaptım . yada o adamın emekleri ? . o zaman sonoyuncuda 5000 kişi kaytılı neredeyse yanı dava açsalar 100000000 tl falan kazanırlar ?

Melkor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Para kazanmak için değil vaktimin az bir kısmını minecraftta geçiriyorum zaten girmek istediğim serverlerde sürekli benim adıma kayıt olunmuş. Premium Türk serverleri yok denecek kadar az. 1.5 senedir minecrafta giriş yapmıyorum bir gireyim dedim her serverde kayıtlıyım.[DOUBLEPOST=1416754177,1416754098][/DOUBLEPOST]Peki hırsızlık yapan adamın emekleri? Adam sessizce gireceğim o evden değerli eşyaları çalacağım diye o kadar uğraşıyor. Yazık adama öbür adamı soysa ne olacak?

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
keşke o 1.5 sene oynasa idin :(
Para kazanmak için değil vaktimin az bir kısmını minecraftta geçiriyorum zaten girmek istediğim serverlerde sürekli benim adıma kayıt olunmuş. Premium Türk serverleri yok denecek kadar az. 1.5 senedir minecrafta giriş yapmıyorum bir gireyim dedim her serverde kayıtlıyım.[DOUBLEPOST=1416754177,1416754098][/DOUBLEPOST]Peki hırsızlık yapan adamın emekleri? Adam sessizce gireceğim o evden değerli eşyaları çalacağım diye o kadar uğraşıyor. Yazık adama öbür adamı soysa ne olacak?

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Gelen x giden 5x acsan bile

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melkor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kişiye ulaşabilirsem bırakmasını söylerim bırakmazsa dava açmakla tehdit ederim yine bırakmazsa davayı açarım. 3-4 bin tl ile zengin olacak değilim bana 1 ay yetmez o para :)

Melkor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"bulursam"[DOUBLEPOST=1416755130,1416755059][/DOUBLEPOST]Ben açabilir miyim bulabilir miyim diye sormadım size nasıl yapacağım sizi ilgilendirmez. Sadece nereden açabileceğimi söyleyebilir misiniz.