K
Klood07
Ziyaretçi
Senin dava parasını ödemeye ***'ün bile yemez.
1.7.9'dan sonra UUID geldiği için senin nickinle girseler bile skinleri steve oluyor. O zaman 1.7.2 sunucuları öldürmeye başlayalım.Peki bu oyuncuların paralı bir dosyanın orijinalinin bozulmuş versiyonunu ücretsiz olarak aldıkları için dava edilmesi gerekmez mi. Dava edilince onlara işlem uygulanır biliyorum. Hatta pek hatırlamıyorum herhalde Activision kendi oyununu torrente yüklemişti ve içine fazla bir dosya eklemişti. Yeni güncellemede orijinallerden o dosyayı silmişlerdi. Böylece cracklileri tespit edip dava açıp yaklaşık 3 milyon $ 'lık tazminat almışlardı.
Para kazanmak için değil vaktimin az bir kısmını minecraftta geçiriyorum zaten girmek istediğim serverlerde sürekli benim adıma kayıt olunmuş. Premium Türk serverleri yok denecek kadar az. 1.5 senedir minecrafta giriş yapmıyorum bir gireyim dedim her serverde kayıtlıyım.[DOUBLEPOST=1416754177,1416754098][/DOUBLEPOST]Peki hırsızlık yapan adamın emekleri? Adam sessizce gireceğim o evden değerli eşyaları çalacağım diye o kadar uğraşıyor. Yazık adama öbür adamı soysa ne olacak?