Bir Server Projesi

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anket oluşturuldu. Katılmanızı önemle rica ederiz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
.
[DOUBLEPOST=1414556376,1414521894][/DOUBLEPOST]Ankete katılan arkadaşlar iletişim adreslerini buradan veya özel mesaj ile bana ulaştırırlarsa daha iyi olur.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belli bir yaş sınırıda koysan güzel olurmuş

Önerin için sağ ol. Ben de düşünmüştüm zaten ancak yaşı benden küçük olmasına rağmen çeşitli konularda benden daha iyi olan insanlarla karşılaştım. O yüzden katılmak isteyen herkese kapımız açık.
Elbette daha sonraki hareketlerine bağlı olarak farklı uygulamalar olabilir.
[DOUBLEPOST=1414585514,1414576213][/DOUBLEPOST]Konuyu okuyan arkadaşlar 1-2 dakikasını ayırıp
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
de doldururlarsa en azından ne istenip istemediğini anlamış oluruz.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu hafta sonu konuya el atacagim :)

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

El atacağım derken tam anlamadım ama Skype eklersen konuşabiliriz :)[DOUBLEPOST=1414699584,1414689198][/DOUBLEPOST]Server adı, türü , ne eklemeli ne eklememeli gibi olayları oynayacak kişilerle birlikte karar verelim dedik.
Belirtmek , eklemek istediğiniz her şey için Skype grubumuza bekleriz.
Katılmak istemeyip yine de fikir belirtmek isteyenler bu konu altından belirtmenizi rica ederim.

Pelinimyilmaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Projen güzel hoş fakat bana göre daha önceden birbirini tanimayip, aralarindaki guven baginin belirli seviyelere ulaşmamış insanların böyle bir işe girişmesi tartışılabilir bir konu. Üzülerek söylüyorum ve yanlış anlaşılmak kesinlikle istemiyorum fakat bu şekilde acilan sunucularin ömrü kısa oluyor. Kisa bir zaman zarfinda forumda gördüğüm kadariyla nedense gruplar arasinda surekli karsi tarafı kotuleme amacı var bu yüzden asla boyle bir amac içinde olmadigimi belirtmek istiyorum, sadece fikrimi söyledim.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Projen güzel hoş fakat bana göre daha önceden birbirini tanimayip, aralarindaki guven baginin belirli seviyelere ulaşmamış insanların böyle bir işe girişmesi tartışılabilir bir konu. Üzülerek söylüyorum ve yanlış anlaşılmak kesinlikle istemiyorum fakat bu şekilde acilan sunucularin ömrü kısa oluyor. Kisa bir zaman zarfinda forumda gördüğüm kadariyla nedense gruplar arasinda surekli karsi tarafı kotuleme amacı var bu yüzden asla boyle bir amac içinde olmadigimi belirtmek istiyorum, sadece fikrimi söyledim.
Pelin arkadaşım haklı. Dikkat etmeni öneririm.

Ayrıca sunucuyu merakla bekliyorum. Umarım başarılı, uzun ömürlü ve güzel bir sunucu olur. Hatasız, OLGUN oyuncular. Bekliyorum.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Fikirlere karşı saldırgan davranmak huyum değildir zaten. Kötülemek gibi hir amacınız olmadığı da beli projeyi şimdi başlatmamın sebebi de bu zaten. Yaza kadar aktif bir işlem olmayacak. Fikir yönetim arası ilişki anketteki cevaplar küfür eden , alakasız adminleri istenmediklerini ortaya koyuyor. Bunu sağlamak istiyoruz. [DOUBLEPOST=1414777685,1414771918][/DOUBLEPOST]
Pelin arkadaşım haklı. Dikkat etmeni öneririm.

Ayrıca sunucuyu merakla bekliyorum. Umarım başarılı, uzun ömürlü ve güzel bir sunucu olur. Hatasız, OLGUN oyuncular. Bekliyorum.

Bizim de isteğimiz bu yönde elbette. Bu hir deneme süreci umarım sonuçta güzel bir şeyler elde ederiz ve sunarız.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Fikirlere karşı saldırgan davranmak huyum değildir zaten. Kötülemek gibi hir amacınız olmadığı da beli projeyi şimdi başlatmamın sebebi de bu zaten. Yaza kadar aktif bir işlem olmayacak. Fikir yönetim arası ilişki anketteki cevaplar küfür eden , alakasız adminleri istenmediklerini ortaya koyuyor. Bunu sağlamak istiyoruz. [DOUBLEPOST=1414777685,1414771918][/DOUBLEPOST]

Bizim de isteğimiz bu yönde elbette. Bu hir deneme süreci umarım sonuçta güzel bir şeyler elde ederiz ve sunarız.
Umalım.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve artık isim önerileri istiyoruz. Genel olarak aklınıza gelen koymayınız istediğin bir isim , bak bu güzel olur dediğin server isim tavsiyelerini bekliyoruz.

Biri Genel biri Özel iki isim önerirseniz daha iyi olur.

Örneğin
Genel "****"
Özel "****Hub"
Yani istediğin server türüne göre. İstersen gibi tamamen farklı bir tane de önerebilirsin.