- En iyi cevaplar
- 0
dikkat ette seni ben çok görmiyime tabikideben bi konuya girerim rastgele ben buraya nerden geldim diye sorarım giderim
benim daha önceden görülmüş olmam normal
![]()
dikkat ette seni ben çok görmiyime tabikideben bi konuya girerim rastgele ben buraya nerden geldim diye sorarım giderim
benim daha önceden görülmüş olmam normal
![]()
bu arada mesajlarım nerdeyse 500 oldu 500 mesaj olunca puan geliyormudikkat ette seni ben çok görmiyimbazen atmıyorum uyarı...
ayrıca mebin yaptığı çoğu şey dandik!Hmm..Toplanabilirsek Basabiliriz Aslında....
zaten craft man en doğrusunu yapıyor. sen uyarılarda bazen aşırı kaçıyorsun.dikkat ette seni ben çok görmiyimbazen atmıyorum uyarı...
O kişi sen olabilirsin diyecektim tam aklıma geldi o kadar uyarı puanı senin için hiçti eskidenayrıca mebin yaptığı çoğu şey dandik!
evet toplanalım bence[DOUBLEPOST=1392814338,1392814162][/DOUBLEPOST]
zaten craft man en doğrusunu yapıyor. sen uyarılarda bazen aşırı kaçıyorsun.
(Allah tan üye ilişkileri bölümünde fazla durmuyorum dursam şimdi gereksiz yere 500 uyarı(birini gördüm 200 uyarı puanı var çüş yani
(isterseniz özel mesajdan adamın ismini atabilirim şaşar kalırsınız (çok eskiden bu uyarıyı yemiş(tek seferde hemde(tamam parantezler çok oldu craft man abi kızcak şimdi
)))))
halada hiç ama biraz aşırıya kaçıyor[DOUBLEPOST=1392817596,1392817540][/DOUBLEPOST]O kişi sen olabilirsin diyecektim tam aklıma geldi o kadar uyarı puanı senin için hiçti eskiden![]()
ayrıca sonun larive gibi olacak söyleyeyimBen de forumu bırakıyom adalet yok adam aille meselelerina kadar girsin ben laf yapmayim gelip beni yasaklayin ! Bunuda banlayin @Ercan @SearchTR @sleepypixxel adam diyorki önceki uyarılarini dikkate aldik diyor adaletiniz bumu sizin ! O zman bende söveyim o adamin ailesine hemen bana yasaklandi atin ben joshyharris15 ayrıcalik var @CmJustice
Adam akraba evliligini kast etti bana gelmis ler 1 uyari puanı verdiler hani aileye girmek yasakti ! kurullara uyun diyonuzda adaletli davranmıyonuzhalada hiç ama biraz aşırıya kaçıyor[DOUBLEPOST=1392817596,1392817540][/DOUBLEPOST]
ayrıca sonun larive gibi olacak söyleyeyim
bide
sonradan ban yemiyim pişman oldum diyolar editliyolar falan alıntıya alam bi
Ben de forumu bırakıyom adalet yok adam aille meselelerina kadar girsin ben laf yapmayim gelip beni yasaklayin ! Bunuda banlayin @Ercan @SearchTR @sleepypixxel adam diyorki önceki uyarılarini dikkate aldik diyor adaletiniz bumu sizin ! O zman bende söveyim o adamin ailesine hemen bana yasaklandi atin ben joshyharris15 ayrıcalik var @CmJustice
Konusmaya bakarmisin bu forumu kirletmeyelim lütfenNeoTürk bunu kavramanın neresinde zorlanıyorsun anlamış değilim ikinizde hakaret etmişiniz ikinizde uyarı puanı aldınız. Senin hala geçerli uyarıların olduğundan yeni aldığın uyarıyla sınırı geçip forum tarafından otomatikman yasaklandın. Adamın birikmiş uyarısı yokmuş puan almakla kalmış. Kimseye ayrıcalık yok bu olayda.
aşırı kaçtığım hangisi var gösterir misin?ayrıca mebin yaptığı çoğu şey dandik!
evet toplanalım bence[DOUBLEPOST=1392814338,1392814162][/DOUBLEPOST]
zaten craft man en doğrusunu yapıyor. sen uyarılarda bazen aşırı kaçıyorsun.
(Allah tan üye ilişkileri bölümünde fazla durmuyorum dursam şimdi gereksiz yere 500 uyarı(birini gördüm 200 uyarı puanı var çüş yani
(isterseniz özel mesajdan adamın ismini atabilirim şaşar kalırsınız (çok eskiden bu uyarıyı yemiş(tek seferde hemde(tamam parantezler çok oldu craft man abi kızcak şimdi
)))))