Bir süre burada olamayacağım.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hmm..Toplanabilirsek Basabiliriz Aslında....
ayrıca mebin yaptığı çoğu şey dandik!
:(
evet toplanalım bence[DOUBLEPOST=1392814338,1392814162][/DOUBLEPOST]
dikkat ette seni ben çok görmiyim :) bazen atmıyorum uyarı...
zaten craft man en doğrusunu yapıyor. sen uyarılarda bazen aşırı kaçıyorsun.
(Allah tan üye ilişkileri bölümünde fazla durmuyorum dursam şimdi gereksiz yere 500 uyarı :S (birini gördüm 200 uyarı puanı var çüş yani :S(isterseniz özel mesajdan adamın ismini atabilirim şaşar kalırsınız (çok eskiden bu uyarıyı yemiş(tek seferde hemde(tamam parantezler çok oldu craft man abi kızcak şimdi :S )))))

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
(Allah tan üye ilişkileri bölümünde fazla durmuyorum dursam şimdi gereksiz yere 500 uyarı :S (birini gördüm 200 uyarı puanı var çüş yani :S(isterseniz özel mesajdan adamın ismini atabilirim şaşar kalırsınız (çok eskiden bu uyarıyı yemiş(tek seferde hemde(tamam parantezler çok oldu craft man abi kızcak şimdi :S )))))
O kişi sen olabilirsin diyecektim tam aklıma geldi o kadar uyarı puanı senin için hiçti eskiden :D

NeoTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de forumu bırakıyom adalet yok adam aille meselelerina kadar girsin ben laf yapmayim gelip beni yasaklayin ! Bunuda banlayin @Ercan @SearchTR @sleepypixxel adam diyorki önceki uyarılarini dikkate aldik diyor adaletiniz bumu sizin ! O zman bende söveyim o adamin ailesine hemen bana yasaklandi atin ben joshyharris15 ayrıcalik var @CmJustice

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
O kişi sen olabilirsin diyecektim tam aklıma geldi o kadar uyarı puanı senin için hiçti eskiden :D
halada hiç ama biraz aşırıya kaçıyor[DOUBLEPOST=1392817596,1392817540][/DOUBLEPOST]
Ben de forumu bırakıyom adalet yok adam aille meselelerina kadar girsin ben laf yapmayim gelip beni yasaklayin ! Bunuda banlayin @Ercan @SearchTR @sleepypixxel adam diyorki önceki uyarılarini dikkate aldik diyor adaletiniz bumu sizin ! O zman bende söveyim o adamin ailesine hemen bana yasaklandi atin ben joshyharris15 ayrıcalik var @CmJustice
ayrıca sonun larive gibi olacak söyleyeyim
bide
sonradan ban yemiyim pişman oldum diyolar editliyolar falan alıntıya alam bi

NeoTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
halada hiç ama biraz aşırıya kaçıyor[DOUBLEPOST=1392817596,1392817540][/DOUBLEPOST]
ayrıca sonun larive gibi olacak söyleyeyim
bide
sonradan ban yemiyim pişman oldum diyolar editliyolar falan alıntıya alam bi
Adam akraba evliligini kast etti bana gelmis ler 1 uyari puanı verdiler hani aileye girmek yasakti ! kurullara uyun diyonuzda adaletli davranmıyonuz

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

NeoTürk bunu kavramanın neresinde zorlanıyorsun anlamış değilim ikinizde hakaret etmişiniz ikinizde uyarı puanı aldınız. Senin hala geçerli uyarıların olduğundan yeni aldığın uyarıyla sınırı geçip forum tarafından otomatikman yasaklandın. Adamın birikmiş uyarısı yokmuş puan almakla kalmış. Kimseye ayrıcalık yok bu olayda.

NeoTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
NeoTürk bunu kavramanın neresinde zorlanıyorsun anlamış değilim ikinizde hakaret etmişiniz ikinizde uyarı puanı aldınız. Senin hala geçerli uyarıların olduğundan yeni aldığın uyarıyla sınırı geçip forum tarafından otomatikman yasaklandın. Adamın birikmiş uyarısı yokmuş puan almakla kalmış. Kimseye ayrıcalık yok bu olayda.
Konusmaya bakarmisin bu forumu kirletmeyelim lütfen

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
aşırı kaçtığım hangisi var gösterir misin?