L
LifeTaker
Ziyaretçi
Benim de sınavım var arkadaşım ama ben gelip kaç yanlışım olduğunu falan söylemedim. Kendinizle yarışınÇünkü sınavımız var![]()
Benim de sınavım var arkadaşım ama ben gelip kaç yanlışım olduğunu falan söylemedim. Kendinizle yarışınÇünkü sınavımız var![]()
Benim de sınavım var arkadaşım ama ben gelip kaç yanlışım olduğunu falan söylemedim. Kendinizle yarışın![]()
Senden bahsetmiyorum ben yorumumu lütfen bir daha okuBende söylemedim ? neyse bitirelim bu konuyu
Tartışmıyoruz2.Dönem olduğu için yani derslerime çalışıp iyi lise kazanayım o zaman daha çok çevrim içi olurum
Bu arada tartışma yapmayın lütfen![]()
kaçıncı sınıftasıniyide benimde okulum var 7/24 bilgisayar başıyım ve notlarımda iyi abisi niye bu kadar zorluyorsunuz anlamıyorum![]()
amaç mesaj sayısı ve dediğin gibi herkese ben gidiyorum beni özleyin demekBu tarz konular sanki gösteriş için gitmek isteyen gider yeri geldiğinde gelir bu tarz konuların açmanın ne anlamı var![]()
e yani zaten bu forumda kimse kimseyi tanımıyorBu tarz konular sanki gösteriş için gitmek isteyen gider yeri geldiğinde gelir bu tarz konuların açmanın ne anlamı var![]()
Seni çok fazla sayıda mesaj atmandan tanıyorum mesela bunların ciddi miktarda bir kısmı gereksiz şeylere yani zaten bu forumda kimse kimseyi tanımıyor![]()
e tabikideSeni çok fazla sayıda mesaj atmandan tanıyorum mesela bunların ciddi miktarda bir kısmı gereksiz şeyler![]()