Bir Tanışalım...

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Merhaba ben de her şeye burnumu sokarım Adventure map yaparım, Skript kodlarım, Animasyon yaparım, Photoshop ile uğraşırım, Kitap yazarım.. Mesajlarımın çoğunun sonuna sembolik olarak ="= işareti koyarım. Foruma hoşgeldin ^

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben de her şeye burnumu sokarım Adventure map yaparım, Skript kodlarım, Animasyon yaparım, Photoshop ile uğraşırım, Kitap yazarım.. Mesajlarımın çoğunun sonuna sembolik olarak ="= işareti koyarım. Foruma hoşgeldin ^
Forumda 1 yıldan öncede kayıt olmamış halde takılırdım yani yeni gelmedim Gördüğüm Den daha çok Ortamı Tanımak IstedimIstedim

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ben buraların daktırıyım. Bana hocam derler genelde ama zorunlu değil tabi. B) Minecraft ve LoL bağımlısıyım. Minecraft'ta daha çok mimari ile ilgileniyorum. Birçok çalışmam oldu, farklı farklı insanlarla (yerli - yabancı) çalıştım.

Etiket listelerine girememekle tanınırım: (Capsim ve ben, sağdaki ben.)

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben buraların daktırıyım. Bana hocam derler genelde ama zorunlu değil tabi. B) Minecraft ve LoL bağımlısıyım. Minecraft'ta daha çok mimari ile ilgileniyorum. Birçok çalışmam oldu, farklı farklı insanlarla (yerli - yabancı) çalıştım.

Etiket listelerine girememekle tanınırım: (Capsim ve ben, sağdaki ben.)

Tanıştığımıza Memnun Oldum