Bir Yönetici Olsanız...

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba Millet!
Bir firmada, şirkette, salonda, forumda, sitede veya herhangi bir yerde üst düzey bir yönetici olsaydınız yanınızda çalışacak kişilerde hangi özelliklerin veya niteliklerin olmasını isterdiniz ?
Bana göre en önemli nitelik dürüstlük ve güvenilik. Yanımda çalışacak kişiye güvenebilmek isterim. Bundan sonra en iyi verimi ve memnuniyeti sağlamak için işine bağlı ve müşteri, kullanıcı, insanlarla iletişimi iyi olaması gerekir. İletişim her alanda etkin bir rol oynuyor. Hevesli ve gönüllü insanlara her zaman sempatim vardır bir işi yarım bırakmayacaklarını düşünürüm yine de bir kumar olabilir. Son olarak ise işinde uzaman ise tadından yenmez.

Ya sizin beklentileriniz nelerdir ?

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir yerden sonra seni yarı yolda bırakmayacak olması :D
Güvenilir,dürüst,samimi,neşeli biri olması elbette...

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Herşeyden önce güvenilir olmalı, atik olmalı ve yaptığı ise merakli olmali işi bilmesine gerek yok

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güven kişinin yüzüne ya da 1-2 haftalık davranışına göre degerlendirebileceginiz bir şey degil bence o yüzden her yerde zamanla yükselme var. O güveni kazanırsın. Ama ayrıca önemli olan görevi neden istediği sırf havam olsun , insanlar beni tanısın diye egosunu tatmin etmek için yönetici olunmaz ona da yönetici denmez. Küfürbaz , argo konuşan kişi de yönetici olamaz. Orada görevi gereği dikat etmesi gerekir. Normal hayatta ederse etsin ama yönetici konumundayken olmaz. İyi yönetici saygı kazanır sen de bunu dışardan görebilirsin zaten.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Güven kişinin yüzüne ya da 1-2 haftalık davranışına göre degerlendirebileceginiz bir şey degil bence o yüzden her yerde zamanla yükselme var. O güveni kazanırsın. Ama ayrıca önemli olan görevi neden istediği sırf havam olsun , insanlar beni tanısın diye egosunu tatmin etmek için yönetici olunmaz ona da yönetici denmez. Küfürbaz , argo konuşan kişi de yönetici olamaz. Orada görevi gereği dikat etmesi gerekir. Normal hayatta ederse etsin ama yönetici konumundayken olmaz. İyi yönetici saygı kazanır sen de bunu dışardan görebilirsin zaten.
Gerçekten güzel bir yorum. Takdir ettim. Dediğin gibi güven zaman işi. birçok konuda haklısın saygınlıkta bir yöneticide olması gereken sayılı niteliklerden biri.