UtkuÖZKAN
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Aslında düşündüm de gitmiyorum. Burada mutluyum lan ben. @rayandu06 dediğin gibi sadece pes etmek.
Gitmekten pes ettinBen yeni nesil e pek bırakmaya hevesli değilim.
O yüzden dişimi sıkacağım ve bütün işlerimi forum olmak dahilinde bir arada yöneteceğim.
2 gün boyunca düşündüm.
Bu bir süreliğine gitme kararı hayatın zorluklarına karşı pes etmektir bana göre
Pes etmek bana göre değil.
Bu forumdaki üyeleri bir kardeşim bir aile üyem olarak benimsedim. Her nerelerde ezildiklerinde onları kurtardım, ve buna devam edeceğim. Ayakta duracağım. Bu zorluklar beni yıldıramaz. Allah'ın gücü hariç hiçbir güç beni durduramaz.
Bu forumda moderatör olmak istedim. Reddedildim. Çünkü uyarılarım vardı. Uyarım varken mod. olmam çok zor.
Amacım bu forumu dünyanın en iyi, en ünlü, gereksiz kişilerden arındırılmış, 2013 havasında bir forum yapabilmek.
Bu forumda kafama taktığım gereksiz kişiler var. Onlar kendilerini bilirler.
Ayrılma Konusunda bile KORSAN - ORİJİNAL tartışması çıkaran olgunlaşamamış insancığa söylüyorum:
SIRF SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN HİÇBİR YERE GİTMİYORUM.
İster yöneticiler bana ban atsın. PC mi çökertsin ne yaparsa yapsın ben bir şeyi kafama bir kez takarım.
Kardeşim öncelikle yolun açık olsun. Bu forum bana emanet. Eğer geri dönecek olursan ne mutlu bize.
@Zurinqun @Tratsel @AlkarAslında düşündüm de gitmiyorum. Burada mutluyum lan ben. @rayandu06 dediğin gibi sadece pes etmek.
Ben yeni nesil e pek bırakmaya hevesli değilim.
O yüzden dişimi sıkacağım ve bütün işlerimi forum olmak dahilinde bir arada yöneteceğim.
2 gün boyunca düşündüm.
Bu bir süreliğine gitme kararı hayatın zorluklarına karşı pes etmektir bana göre
Pes etmek bana göre değil.
Bu forumdaki üyeleri bir kardeşim bir aile üyem olarak benimsedim. Her nerelerde ezildiklerinde onları kurtardım, ve buna devam edeceğim. Ayakta duracağım. Bu zorluklar beni yıldıramaz. Allah'ın gücü hariç hiçbir güç beni durduramaz.
Bu forumda moderatör olmak istedim. Reddedildim. Çünkü uyarılarım vardı. Uyarım varken mod. olmam çok zor.
Amacım bu forumu dünyanın en iyi, en ünlü, gereksiz kişilerden arındırılmış, 2013 havasında bir forum yapabilmek.
Bu forumda kafama taktığım gereksiz kişiler var. Onlar kendilerini bilirler.
Ayrılma Konusunda bile KORSAN - ORİJİNAL tartışması çıkaran olgunlaşamamış insancığa söylüyorum:
SIRF SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN HİÇBİR YERE GİTMİYORUM.
İster yöneticiler bana ban atsın. PC mi çökertsin ne yaparsa yapsın ben bir şeyi kafama bir kez takarım.
Kardeşim öncelikle yolun açık olsun. Bu forum bana emanet. Eğer geri dönecek olursan ne mutlu bize.
2 TEPENDEKİ YORUMU OKU CAHAL !Sandım bir an tamamen bırakıyorsun ama geri döneceğini bildiğimden mutluyum*
Bekleyeceğim*
Vaz geçtim kardeşim kalıyorum.Sandım bir an tamamen bırakıyorsun ama geri döneceğini bildiğimden mutluyum*
Bekleyeceğim*
Sandım gidiyorsun vazgeçtin mutlu oldum*2 TEPENDEKİ YORUMU OKU CAHAL !
[HASHTAG]#NeverGiveUp[/HASHTAG]Vaz geçtim kardeşim kalıyorum.
Rayandu kaliyor mu[HASHTAG]#NeverGiveUp[/HASHTAG]![]()
Forumdan gereksiz kısmı temizlemeden hiçbir yere gidememRayandu kaliyor muheyoooo
![]()
Ben var mıyım hocam ben var mıyım* (sadece "sınıfımızda hoca 60-70 vericeklerim belirli sözlü notuna "dediğindeki taklitlerini yapmak istedi* ve bunları sınıfın inekleri söylüyor* Benim kafam rahat ._.)Bi' sürü kişi var*
Anlayamazsınız* Anlayamazsınız**
Bu forumda adamlığını ve olgunluğunu kanıtlamış kişiler yok tabi ki.Ben var mıyım hocam ben var mıyım* (sadece "sınıfımızda hoca 60-70 vericeklerim belirli sözlü notuna "dediğindeki taklitlerini yapmak istedi* ve bunları sınıfın inekleri söylüyor* Benim kafam rahat ._.)
Listeyi tekrar bir gözden geçirmem gerekiyor. Davranışları düzelen kişiler vs vs.Rayandu sana yarım edeceğim ve davamıza olabildiğince adam toplayacağım. Sen o kara listeyi bana göstersene bir.