Biraz Nostalji

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Benim de multiplayer'a başladığım sürümü 1.3.2'ydi. O zamanlar lapis lazuli oyuna çoktan gelmişti ancak lapisli sunucular ya yoktu ya da yaygınlaşmamıştı. Benim de açıkçası sunucular hakkında süper bir bilgim de yoktu. Ben de adını hatırlayamadığım bir sunucuya girdim. Sunucuya girer girmez beni iyi karşılamışlardı. Oyun hakkındaki her türlü soruma sorunuma sıkılmadan cevap verdiler. Zaten sunucudaki arkadaşlık ortamından bahsetmiyorum bile, doğru düzgün küfür engeli olmamasına rağmen küfreden olmazdı, olsa bile adil yöneticiler tarafından susturulurdu hemen. Ben de uzun süre bu sunucuda oynadım, 1.4 sürümleri çıkmaya başladığında kapandı ne yazık ki :( Ama hayatımın en güzel sunucu deneyimiydi, ondan sonra bir daha asla aynı sunucuyu bulamadım, veya aynı kalitede sunucuyu. 1.4.7'den sonra da lapisli sunucular yaygınlaşmaya başladı.

FieldBird

Richie Rich
En iyi cevaplar
0
Şimdi ben anlatıyım eskiden bir tane güzel server vardı ismini unuttum ama büyücü savaşları yapılıyordu çok zor serverdi ama eğlenceydi
kimse kolay güçlenmiyordu lapis falan yoktu xp yi orman dışında mob keserek kasıyorduk sonra basıyorduk elmas setimiz hiç olmadı onun için maden kasmak lazımdı ama elmasda bulmak kolay değil sonra bir kale yaptık denizin altına sistem ekledik kapıya öyle giriyorduk içeri
çok güzel savaşlar oluyordu ateş topları su topları yavaşlık atıyorduk birbirimize ben yavaşlığı çok severdim kimse kaçamazdı ve bir gün ormanda elmas setli gördüm ve arkadaşlara ihbar ettim gelin keselim diye onlarda geldiler ben adama koştum önden arkadaşlarımda arkadan destek için koştular adam bizi gördü kaçmaya başladı yavaşlık attım ve kestik seti bölüştük şimdiki gibi kesenin olmuyordu set paylaşma vardı kaskı ben aldım pantolunu biri aldı göğüslüğü biri aldı vb işte hey gidi günler şimdi öyle bir server nerdeeee aylar geçtikçe serverde adam kalmadı online azaldı admin kapatmaya karar getirdi duyuru yaptı günler geçtikçe biz üzülüyorduk ve bizde bir karar verdik servere adam çekelim diye servere adam çektik ama admin kurucu falan yoktu göremediler :( ve gelen kişilerde çok durmadı ve server kapandı şu an hala üzgünüm o günleri özlüyorum.
Dediğin gibi eskide olan en güzel şey paylaşımdı. Sunucunun en güçlüsü olmak kimsenin amacı değildi. Herkesin amacı yalnızca eğlenmekti. Ve bu ortamı şu anda sağlayabilecek 1 sunucu bile yok ne yazık ki <_<

Benim de multiplayer'a başladığım sürümü 1.3.2'ydi. O zamanlar lapis lazuli oyuna çoktan gelmişti ancak lapisli sunucular ya yoktu ya da yaygınlaşmamıştı. Benim de açıkçası sunucular hakkında süper bir bilgim de yoktu. Ben de adını hatırlayamadığım bir sunucuya girdim. Sunucuya girer girmez beni iyi karşılamışlardı. Oyun hakkındaki her türlü soruma sorunuma sıkılmadan cevap verdiler. Zaten sunucudaki arkadaşlık ortamından bahsetmiyorum bile, doğru düzgün küfür engeli olmamasına rağmen küfreden olmazdı, olsa bile adil yöneticiler tarafından susturulurdu hemen. Ben de uzun süre bu sunucuda oynadım, 1.4 sürümleri çıkmaya başladığında kapandı ne yazık ki :( Ama hayatımın en güzel sunucu deneyimiydi, ondan sonra bir daha asla aynı sunucuyu bulamadım, veya aynı kalitede sunucuyu. 1.4.7'den sonra da lapisli sunucular yaygınlaşmaya başladı.

Benim girdiğim ilk sunucuda xauth vb. pluginler yoktu herkes birbirinin karakterine giriyor diye kapanmıştı. Sonra girdiğim sunucuda Towny plugini vardı. Biz arkadaşlarla bir Town kurmuştuk ve sırf taş kazarak kocaman bir gökyüzü adası yapıyorduk. Hatta çok iyi hatırlıyorum Remixir diye birisiyle tanışmıştım bayağı eğlenceli bir tipti. Tabi o zamanlar daha lapis oyuna eklenmemişti. İnciCraft zamanında da yanlış hatırlamıyorsam lapis çıkmamıştı bile :D

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
AvianaCraft diyecekken senin dediğini gördüm.En güzel server anılarım Aviana'daydı herhalde.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Dediğin gibi eskide olan en güzel şey paylaşımdı. Sunucunun en güçlüsü olmak kimsenin amacı değildi. Herkesin amacı yalnızca eğlenmekti. Ve bu ortamı şu anda sağlayabilecek 1 sunucu bile yok ne yazık ki <_<

Benim girdiğim ilk sunucuda xauth vb. pluginler yoktu herkes birbirinin karakterine giriyor diye kapanmıştı. Sonra girdiğim sunucuda Towny plugini vardı. Biz arkadaşlarla bir Town kurmuştuk ve sırf taş kazarak kocaman bir gökyüzü adası yapıyorduk. Hatta çok iyi hatırlıyorum Remixir diye birisiyle tanışmıştım bayağı eğlenceli bir tipti. Tabi o zamanlar daha lapis oyuna eklenmemişti. İnciCraft zamanında da yanlış hatırlamıyorsam lapis çıkmamıştı bile :D
Aynen o günlerinin değerini kimse bilemedi :/

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bana Göre Oynadığım İlk Sunucu Olan Efsane CandyMC Dir Neredeyse İlk Adam Akıllı Hub Sunuculardandı Sunucuyu Oynamayanlar Bilemez O Zamanlar Hile Devri Falan Olmadığı İçin HG Farklı Bir Zevk Veriyordu Ama tabii ki Vazgeçilmezim Olan SkyBlock İle İlk Tanışmam Orada Oldu Uzun Zaman Oynadım Orada Ve Sanırsam SkyBlock Ta Pvp Attığım İlk ve Son Sunucu Oldu Şuanki SkyBlock Sunuculara Bakıyorumda Cidden Lapisli Faction Gibi Onlarıda Bozdular Yok Marketindeki Orantısızlık Yok Milletin Para İçin Oyuncuları OP Yapması Ve En Önemlisi Kartopu Satılması Baya Bir Bozdu Sunucuları Git Gide SkyBLock Ölüyor Keşke ROR Değilde Candy Mc 1.5.2 Olarak Tekrar Açılsa Efsane Olurdu Biz @CmJustice Nin Yaptığı Striptizci Giant Spawnerlarını Özledik @Ranork @ta1ha Hafiften Duyurayım Dedim :p
Not: İlk gerçek hub sunucuydu.

DeathLightt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk oynadığım sunucu nomercy di. Çok güzel klan savaşları oluyor du. Zor para kazanılıyordu ilk evimi yapınca kendimi o kadar mutlu hissetmiştim ki !

OneMoreTime

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ilk girdigim sunucu siradan bi sunucuydu surumu 1.5.2ydi lapis falan yoktu temel seyler vardi tahta tas komur vs. vs. ve bunlar kazildiktan ya da kesildikten sonra satilmiyordu herkese verilen arsalarda kullaniliyordu en azindan bir ay oynamama ragmen guzel bir rutbeye erisememistim bu serverde herkes torpille builder falan olmustu ondan sonra kendimi yabanci serverlara attim o gunden bu gune hamachisiz ya da whitelistsiz turk serverler haricinde turk serverlarda oynamiyorum..[DOUBLEPOST=1440788995,1440788949][/DOUBLEPOST]Adalet yok suanki serverlerde (turk serverlerinde)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
İlk Videoyun'un mc sunucusuna girmiştim. hiçbir şey bilmediğimden boş bş dolaşıyordum sürekli. Sonra skıldım çıktım tabi yapçak bir şey yok.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Aynı şeyleri bende yaşadım.Çok iyi insanlarla tanıştım adı lazım değil bir sunucuda 2 yıl kadar oynadım.Hiç kapanmayacağı söylendi.Bizde inandık yemeklerin yarın sabah kalktığımda tarihe gömülmüştür. İlk girdiğim sunucu oydu.Factiondu ama tutuluyordu da.O zaman dan sonra 1.4.2'den beri hiçbir Servere bağlı olmadım.Tavsiye sizde bağlı olmayın...