Biraz Zamanınızdan Çalcam Ama :))

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
hmm peki al sana fikir factiona eklenecek
Custom Enchantments plugini oyuna fazladan 40 ench ekliyor
Phoneix anti chat aurayi kismen engeliiyor
Tarim urunleri fiyatini abartarak lapisten sikilanlara yol verirsin
fikir cok sadece zora gelinxe yardimci oluyorum :
Bak o Enchleri İncelerim fazla edite kaçarsa kötüdür eminim tarim ürünleri felan bak iyi fikir phoneix anti chat ide bakıcam incelicem suan dedikleridinizi ben bir metin belgesine kaydediyorum yarın araştırır incelerim hepsini ben fikirlere daima açıgım

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Mypet plugini guzeldir ayrica Multiverse core ile arsalarda yaratiklari kapatirsan yumurta ile dogar yinede yani biftek yün gibi seylerin markete satisinida yuksek yaparsan arsalarda hayvancilikta yapilir daha cok var fikir geldigi yerde :/ yatiyorum ben

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mypet plugini guzeldir ayrica Multiverse core ile arsalarda yaratiklari kapatirsan yumurta ile dogar yinede yani biftek yün gibi seylerin markete satisinida yuksek yaparsan arsalarda hayvancilikta yapilir daha cok var fikir geldigi yerde :/ yatiyorum ben
Sen Bildigimiz Emek Olsun Diyorsun Öyle Yapmayı Emin Ol Bende Çok İsterim Ama Kimse Gelmezki Türkiyede Çogu İnsan Hileyi Açar Lapisi Kazar Ormana Çıkar Sonra ''Lan NOOB GEL WS'' der sonra vip alır herkezi ezerde ezer sonra gelir böyle ona kardeşim desek yaşın kaç senin abi der skype çagırır gideriz 12 yaşında çocuk çıkar işte suan minecraftın durumu bu emek sunucuda ise daha çok benim gibi böyle kolay olmayan kasılması zor olan sunucu ama çocukların çogu anlattıgım gibi lapisde lapis :(

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen Bildigimiz Emek Olsun Diyorsun Öyle Yapmayı Emin Ol Bende Çok İsterim Ama Kimse Gelmezki Türkiyede Çogu İnsan Hileyi Açar Lapisi Kazar Ormana Çıkar Sonra ''Lan NOOB GEL WS'' der sonra vip alır herkezi ezerde ezer sonra gelir böyle ona kardeşim desek yaşın kaç senin ***** der skype çagırır gideriz 12 yaşında çocuk çıkar işte suan minecraftın durumu bu emek sunucuda ise daha çok benim gibi böyle kolay olmayan kasılması zor olan sunucu ama çocukların çogu anlattıgım gibi lapisde lapis :(
Zaten lapissiz sunucular en fazla 1-2 ay açık kalıyor sonra bir bakıyoruz kapanmış :emin:

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten lapissiz sunucular en fazla 1-2 ay açık kalıyor sonra bir bakıyoruz kapanmış :emin:
İşte Anlattıgım Gibi Lapissiz Açsam Sunucunun Tutmayacagından Kat Kat Eminim Varsa Lapissiz Kitlesi Güzel Sunucu Söyleyinde Bilelim Oynayalım Yani Şimdi Lapissiz Aççam Adamlar Kasıcak Sonra Lapis Eklicem Sonradan Gelenler Eskiyi Geçicek Açacaksam Tam Açıcam İşte Sadece Öneri + extra plugin felan söyleyin bana ben bunları kaydediyorum ve en sonunda yapacaklarımın listesini çıkartıcam

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence claim sistemini survival sunucu gibi yapın. Faction sunucularda claim atıyoruz ama tam nereye attığımız belli olmuyor özellikle seçemiyoruz. Ayrıca claim atılmasına bir sınır gelmeli yani power sistemi işlemeli. Gördüğüm sunucuların 10/7'sinde sınırsız claim hakkı olduğunu görüyorum. Benden bu kadar

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence claim sistemini survival sunucu gibi yapın. Faction sunucularda claim atıyoruz ama tam nereye attığımız belli olmuyor özellikle seçemiyoruz. Ayrıca claim atılmasına bir sınır gelmeli yani power sistemi işlemeli. Gördüğüm sunucuların 10/7'sinde sınırsız claim hakkı olduğunu görüyorum. Benden bu kadar
Valla Bunuda Kaydettik Ya Survival Yada Faction Açarım Ama Gönlüm şu an Factionda Ya Sen Düşüncelerini İster Burdan İster Özelden Yaz Benim Uyumam Lazım 2 Gündür 1 Saatlik Uykuyla Duruyorum Çanakkaleye Gittimde gidiş geliş 12 saat toplam gezme felan ohoo D:

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
anlamadın sanırım lapis yine olsun ama dediklerimi yapıp tarımdan çıkan exp'ide yükseltirsen lapis dışındada bi aktivite imkanı olur...

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
ilk olarak "bekliyecem" değil "bekleyeceğim" doğrusu :) öbürlerinide "icem,ıcem" yapmışsın onları da düzeltebilirsin :D
ikincil olarak adminleri ekle,ama yetişkin olsunlar ve aktif olsunlar.sadece başvuru formuyla değil,güncel iletişime de sahip olsunlar.Ayrıca neden admin olsun dersen,eğer sunucu büyürse oyuncuların bütün sorunlarına rehberler yetişemeyebilir.En azından sen veya kuzenin sunucu da yokken sunucuya göz kulak olması için birkaç kişiyi admin yapabilirsin.
Benim bildiğim cümle başları büyük olur cümle de noktalama işareti ile biter, gülen suratla değil? Neyse mükemmel dilimizi kenara bırakırsak sunucu güzel gibi gözüküyor. Klasik klan sunucusu ama biraz değişik şeyler eklersen daha çok tutar bence.

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim bildiğim cümle başları büyük olur cümle de noktalama işareti ile biter, gülen suratla değil? Neyse mükemmel dilimizi kenara bırakırsak sunucu güzel gibi gözüküyor. Klasik klan sunucusu ama biraz değişik şeyler eklersen daha çok tutar bence.
Siz Söyleyinde Bir Fikir Çıkaralım Klasik Sunucu Olması Tabi Normal Gördügün Gibi Ama @abdullah2323 ün dedigi gibi farklı aktiveler eklesem full lapisde lapis olmasa tutma ihtimali var gibi :)