Bitcoin ile para kazanma

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
internetten para kazanabilirsiniz. Çoluk çocuğun sevdiği işleri yapın. örneğin ben geçen yıl wolfteam hilesi kodluyordum, bir blog sitesi açmıştım günlük 2500 tekil hiti vardı aylık 200-300 tl para kazanıyordum. Tabi asıl para minecraft serverında var. İnanın bana minecraftta iyi bir serverınız olursa bitcoinden daha çok para kazanırsınız. Uğraşmayın böyle şeylerle
wolfteam işini detaylı anlatsana özelden :D

{••°±°••}

ChRomium

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kazanabılırsın fakat değeri cok cabuk yukselıyo/dusuyo sureklı pc basında durman ve bankaya sık sık gıtmen lazım

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Selam herkese. Bu konuda cahil insanlara bende olduğu kadar bilgiyi vermek istedim. Konu sahibiyle yaşıtım ve teknoloji ineği sıfatım sayesinde bu konudan da bilgi "kasmış" durumdayım.

Bitcoin, sahip olduğun bilgisayar donanımını "çalıştırarak" kazanabileceğin ve sanal bir cüzdanda barındırılan bir sanal para birimidir. Sadece Deepweb'de kullanılmamaktadır. Örneğin Humble Bundle adlı hayırsever oyun satış sitesinde böyle bir ödeme yöntemi mümkündür.

Bitcoin kazanma çabasına gireceksen bile bu konuyla ilgili ebeveynlerinin haberi, senin de bilgin olmalıdır. Doğru, "maden kazarken" ekran kartın da yanabilir, çünkü bu işlem çok güç harcar -AMD ekran kartları nVidia'nınkilerden 4 kat daha hızlı "maden kazar"- Aynı zamanda büyük ihtimal- okuduğum bir yoruma göre, kazdığın Bitcoin'in misli katı kadar elektrik faturası sana tokat gibi çakabilir.

Bu durum için ise gruplar oluşturulmuş durumda. Özetle; birkaç insan bilgisayarlarının güçlerini birleştiriyorlar. Bunun sonucunda hem elektrik harcamasını, hem de kazanılan parayı bölüşüyorlar.

Bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgiyi ve detayları:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
veya
gibi sitelerden öğrenebilirsin.

Not: Bitcoin gibi riskli yatırımların aksine daha az meşhur Litecoin'e de yüklenebilirsin. (
= Bu site İngilizce.)

İyi forumlar dilerim.. :sgül:
RasPi + Usb hub + Usb Fan + 6 - 12 adet USB Bitcoin Erupter ve Özel Bir Linux Tabanlı İşletim Sistemi Kullanarak Yavaş ta olsa Az Güç Tüketerek Ayda 5 - 10$ Dolar Kazanabilirsin. Tabi Acayip bi Psikopatsan Bundan "Cluster" da Yapabilirsin. Mesala Adamın Teki 600 tanr USB Erupter Kullanıyordu.[DOUBLEPOST=1404413784,1404413751][/DOUBLEPOST]
C++ veya vb.net bilgisi gerekli javadan daha kapsamli
Yanlış Biliyorsun. Bilgi Gerekmiyor.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
ama bunu günde 1-2 tl kazanmak gibi düşünmeyin (çok iyi bir sisteminiz (tamamen bitcoin yada altcoin kazmak için yapılmış.) ve bu işi gerçekten iyi yapabilmeniz lazım.) Bunu hobi olarak yapabilirsiniz :)

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında hiç bilgim yoktu ama şimdi dank etti acaba 2100 Mhz Ram ve R9 280 Ekran kartı ile Miner'lık yapılabilir mi .s :D