ShiodomeMiuna
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 11
Hmms. stats:C1PvP demi sizin ?
Konudaki ilk resme bak, oradan hangi plugin size ait?Plugin yapimcisi biz oldugumuzdan dolayi olabilirmi dostum ?
Dostum kendiside yazmış Bizim pluginleri editledigini.Konudaki ilk resme bak, oradan hangi plugin size ait?
Bence paket alıntı olsa bile gayet iyi yazı tipleri vs. bunun için kullanılıyor bazı sunuculardaAlıntılar Dışında Sadece FeatherBoard kalıyor ve herkes onun için tşk ediyor benim gibi sadece featherboardu paylaşsaydin daha kaliteli olurdu bu arada başlığın çok pasif renklendir.
Configinden değil pluginin kendisinden bahsediyor.Dostum kendiside yazmış Bizim pluginleri editledigini.
Soylesene Türkiyede ve Senin sunucunda boyle Ozelikler VarmıAlıntılar Dışında Sadece FeatherBoard kalıyor ve herkes onun için tşk ediyor benim gibi sadece featherboardu paylaşsaydin daha kaliteli olurdu bu arada başlığın çok pasif renklendir.
Ergen, Mineplex de Player Disguise Yok diye o sunucu kötü mü hypixelde mask yok diye o sunucu kötü mü yani Her sunucunun kendine ait formatı vardir.Yeni Paketimde Disguise Plugin Getircem MCGamerdeki Gibi Kendi Skininde Değişiyor
Bounty Skript vs ChatcolorÇok güzel olcak
birde Mask Skript Çok Basalırı Bir Paketi Olcağını Düşünyorum
sizde
İndirmek Kalır
Soylesene Türkiyede ve Senin sunucunda boyle Ozelikler VarmıHadi
![]()
Ergen, Mineplex de Player Disguise Yok diye o sunucu kötü mü hypixelde mask yok diye o sunucu kötü mü yani Her sunucunun kendine ait formatı vardir.
Mcsg gibi isim: olmayan her sunucu kötü mü ? yani geniş düşün ben senin gibi "aa mcsg de sole board var aynısını yapmalıyım sunucum kaliteli olmali"
diye bir düşüncesi olanlar ne yazık... Ayrıca Sunucuda Board var ve disguise olacak Suan Kodlama Asamasinda.
Yazık Baskalarinin Plugin Paketlerini Aynisini Editleyip plugin paketi demekHadi plugin paketim dedi @BaranArslanMRJ biliyor mu ?
Kimse SoylemediYeni Forum Açtım Hadi Bakalım Nasil Olurmus Paket Dediğingirde Bak
https://forum.gamer.com.tr/konu/bla...ih4ck3rpvp-or-yurdakulhd.308774/#post-1740449
Board Olması Oyuncuların Saat İsmini Ve Başka Ozeliklerini Gormesini Sağlıyor
Mask Skript İse Seni Oyuncu Olarak Gosteriyor
Disguise İse Target Yeme Diye Kodlandı
Birde MCGamer Ozendim Dediğimi Kim Soyledi
Eğer Ozenseydim Survival Games Plugin Paketi Yapardım Okey :?