Blau PvP Plugin Pack !

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alıntılar Dışında Sadece FeatherBoard kalıyor ve herkes onun için tşk ediyor benim gibi sadece featherboardu paylaşsaydin daha kaliteli olurdu bu arada başlığın çok pasif renklendir.

MirzaMutluMRJ

PLAY.MRJNW.NET
En iyi cevaplar
0
Alıntılar Dışında Sadece FeatherBoard kalıyor ve herkes onun için tşk ediyor benim gibi sadece featherboardu paylaşsaydin daha kaliteli olurdu bu arada başlığın çok pasif renklendir.
Bence paket alıntı olsa bile gayet iyi yazı tipleri vs. bunun için kullanılıyor bazı sunucularda

YurdakulHD

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni Paketimde Disguise Plugin Getircem MCGamerdeki Gibi Kendi Skininde Değişiyor :D
Bounty Skript vs Chatcolor :D Çok güzel olcak :D birde Mask Skript Çok Basalırı Bir Paketi Olcağını Düşünyorum :D sizde :D İndirmek Kalır

Soylesene Türkiyede ve Senin sunucunda boyle Ozelikler Varmı :) Hadi :)

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni Paketimde Disguise Plugin Getircem MCGamerdeki Gibi Kendi Skininde Değişiyor :D
Bounty Skript vs Chatcolor :D Çok güzel olcak :D birde Mask Skript Çok Basalırı Bir Paketi Olcağını Düşünyorum :D sizde :D İndirmek Kalır

Soylesene Türkiyede ve Senin sunucunda boyle Ozelikler Varmı :) Hadi :)
Ergen, Mineplex de Player Disguise Yok diye o sunucu kötü mü hypixelde mask yok diye o sunucu kötü mü yani Her sunucunun kendine ait formatı vardir.
Mcsg gibi isim: olmayan her sunucu kötü mü ? yani geniş düşün ben senin gibi "aa mcsg de sole board var aynısını yapmalıyım sunucum kaliteli olmali"
diye bir düşüncesi olanlar ne yazık... Ayrıca Sunucuda Board var ve disguise olacak Suan Kodlama Asamasinda.

Yazık Baskalarinin Plugin Paketlerini Aynisini Editleyip plugin paketi demek :D Hadi plugin paketim dedi @BaranArslanMRJ biliyor mu ?

TurkiyeTR99

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum sen mi yaptın plugin paketini ama güzel plugin paketi çok hoş değil ama kullanılabilir, iyi forumlar.

YurdakulHD

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ergen, Mineplex de Player Disguise Yok diye o sunucu kötü mü hypixelde mask yok diye o sunucu kötü mü yani Her sunucunun kendine ait formatı vardir.
Mcsg gibi isim: olmayan her sunucu kötü mü ? yani geniş düşün ben senin gibi "aa mcsg de sole board var aynısını yapmalıyım sunucum kaliteli olmali"
diye bir düşüncesi olanlar ne yazık... Ayrıca Sunucuda Board var ve disguise olacak Suan Kodlama Asamasinda.

Yazık Baskalarinin Plugin Paketlerini Aynisini Editleyip plugin paketi demek :D Hadi plugin paketim dedi @BaranArslanMRJ biliyor mu ?

Yeni Forum Açtım Hadi Bakalım Nasil Olurmus Paket Dediğin :D girde Bak :)
https://forum.gamer.com.tr/konu/bla...ih4ck3rpvp-or-yurdakulhd.308774/#post-1740449

Board Olması Oyuncuların Saat İsmini Ve Başka Ozeliklerini Gormesini Sağlıyor
Mask Skript İse Seni Oyuncu Olarak Gosteriyor
Disguise İse Target Yeme Diye Kodlandı
Birde MCGamer Ozendim Dediğimi Kim Soyledi :)
Eğer Ozenseydim Survival Games Plugin Paketi Yapardım Okey :?

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni Forum Açtım Hadi Bakalım Nasil Olurmus Paket Dediğin :D girde Bak :)
https://forum.gamer.com.tr/konu/bla...ih4ck3rpvp-or-yurdakulhd.308774/#post-1740449

Board Olması Oyuncuların Saat İsmini Ve Başka Ozeliklerini Gormesini Sağlıyor
Mask Skript İse Seni Oyuncu Olarak Gosteriyor
Disguise İse Target Yeme Diye Kodlandı
Birde MCGamer Ozendim Dediğimi Kim Soyledi :)
Eğer Ozenseydim Survival Games Plugin Paketi Yapardım Okey :?
Kimse Soylemedi :D suan gülmekten o kadar açığın varki soyle soyle bitmez.